تعداد کتابخانه های روستایی موجود زیبنده استان نیست

خبرگزاری شبستان: مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی گلستان با اعلام هزار روستا و در اختیار داشتن حدود 30 کتابخانه روستایی، گفت: این میزان برای استانی که مفاخر بسیاری را در خود جای داده است، زیبنده نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، سید حسن علوی، مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان گلستان، ظهر امروز (30 آذر) در جلسه هماهنگی هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب گلستان در گرگان اظهارداشت: افزایش فضای کتابخانه ها و بالابردن سطح فرهنگ مطالعه، نیازمند همکاری و همراهی دستگاه های مختلف استانی است.


وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در استان، افزود: این ستاد به ریاست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری و در شهرستان ها به ریاست فرمانداران و با حضور حداکثری دستگاه ها برگزار خواهد شد.


در هفته کتاب بیش از هزار برنامه خواهیم داشت
مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان گلستان خاطرنشان کرد: در هفته کتاب سال گذشته، حدود 500 برنامه داشتیم که امیدواریم این رقم امسال به بیش از هزار برنامه افزایش یابد.


علوی با بیان اینکه ستاد بزرگداشت هفته کتاب نسبت به سال‎های گذشته رشد داشته است، خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته، ستاد بزرگداشت هفته کتاب وجود نداشت و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتابخانه‎های عمومی و آموزش و پرورش به صورت جزیره‎ای اقدام به بزرگداشت هفته کتاب می‎کردند.


علوی ادامه داد: از سال 1388 به بعد حضور پر رنگ فرمانداران به ما کمک کرد تا جلسات انجمن کتابخانه ها و نهضت مفید مطالعه را به نحو مطلوبی برگزار کنیم که این امر باعث موج آفرینی خوبی در این زمینه شد.


وی ضمن موثر دانستن تکرار نمایشگاه های کتب در استان اذعان داشت: این امر بسیاری افراد را به مقوله کتاب نزدیک تر کرد و موجب افزایش سطح توجه افراد به تهیه و مطالعه کتاب شد.


مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان گلستان با بیان اینکه ستاد طی دو الی سه سال اخیر برنامه های خود را با شعاع کمتری به انجام می رساند، خاطرنشان کرد: امسال با ورود دستگاه های بیشتر در برنامه ریزی های ستاد، این شعاع وسیع تر شده و این امر موجب تسریع حرکت ما در اجرای برنامه های پیش رو شده است.


سرانه مطالعه کتاب در استان بیش از 81 دقیقه است
مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان گلستان، سرانه مطالعه هر شهروند گلستانی در سال 1388 را حدود 59 دقیقه اعلام کرد و افزود: این رقم در سال 1390 به 81 دقیقه افزایش یافته است.


وی با بیان اینکه میانگین سرانه مطالعه در کشور 74 دقیقه است، یادآور شد: هر شهروند ایرانی روزانه حدود 74 دقیقه مطالعه می‎کند که آمارها نشان می‎دهد رشد مطالعه در گلستان بالاتر از میانگین کشوری است.


علوی با اعلام اینکه در بخش منابع کتاب از رشد قابل توجهی برخوردار بوده ایم، افزود: رشد بخش های سخت افزاری و نرم افزاری از دیگر موفقیت های ما در این زمینه است.

 

پایان پیام/
 

 

کد خبر 325656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha