به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، سرهنگ علیرضا قدمی، فرمانده پلیس راه استان گلستان، امروز (5 دی) در جمع خبرنگاران گفت: با اجرای قانون جدید بحث نقاط حادثه خیز بصورت جدی پیگیری شد و بر اساس فرمول نقاط حادثه خیز با همکاری راهداری، حمل و نقل و پلیس راه تعیین می شود.
وی افزود: طبق این فرمول در یک بازه سه ساله اگر جواب فرمول x/2+3y+9z که در آن x(تصادفات خسارتی) و y(تصادفات جرحی) و z(تصادفات فوتی ) هستند بیشتر از 30 باشد آن نقطه حادثه خیز است.
قدمی با اشاره به این فرمول، خاطرنشان کرد: طبق این فرمول ما از سال 90 حدود 112 نقطه حادثه خیز استان را احصا کردیم که تا امروز توانستیم 30 مورد آن را ایمن سازی بکنیم و 82 نقطه هنوزباقی مانده است.
فرمانده پلیس راه گلستان به سه نقطه حادثه خیز استان اشاره کرد و گفت: بریدگی فیض آباد واقع در خروجی شرقی شهر گرگان، بریدگی غربی سه راه یساقی و بریدگی زینب آباد رامیان جزو نقاطی هستند که بیشترین تصادفات را در آنها داریم.
قدمی تصریح کرد: طبق آمار 9 ماهه سال 92 و 8 ماهه پزشک قانونی، 19 درصد کاهش تصادفات جاده ای را داشتیم یعنی چیزی در حدود 60 کشته و 400 مجروح که این آمارها نشان می دهد در این زمینه کار شده است.
وی ادامه داد: وضعیت راه های استان گلستان در مقایسه با سایر استان های شمالی مانند مازندران و گیلان همسطح ارزیابی می شود و مشکل عمده بزرگراه های استان گلستان اینست که از داخل شهرها و مناطق مسکونی می گذرند.
قدمی اظهارداشت: کم عرض بودن و فقدان شانه خاکی برای تردد وسایل کشاورزی نیز گاها منجر به تصادفات جاده ای شده و در 130 تقاطع استان در نقاط اصلی و فرعی شرایط نابسامانی داریم.
وی با بیان اینکه 60 مورد بریدگی غیر استاندارد در استان داریم، تاکید کرد: این بریدگی های غیر استاندارد باعث افزایش ضریب خطر و کاهش امنیت شده است.
پایان پیام/
نظر شما