27 بقعه متبرکه خوزستان در طرح امامزادگان قرار دارد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، با بیان اینکه در حال حاضر 204 بقعه متبرکه در استان خوزستان وجود دارد، اظهار داشت: 27 بقعه متبرکه استان در طرح امامزادگان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید علی میرمحمدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان، در دیدار مسئولان اوقاف و امور خیریه استان با آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، با بیان اینکه در حال حاضر 204 بقعه متبرکه در استان خوزستان وجود دارد، گفت: از این تعداد 187بقعه را دارای قدمت تاریخی است.

 

وی با اشاره به اینکه این بقاع به عنوان ظرفیت های فرهنگی، نیازمند بازسازی و توجه ویژه هستند و به همین دلیل سازمان اوقاف 27 بقعه را در طرح جامع امامزادگان قرار داد، تصریح کرد: بقاع امامزادگان و اماکن متبرکه، بررسی موقوفات و مسائل وقفی و فعالیت های فرهنگی سه محوریت مهم این اداره است.

 

وی با بیان اینکه در بخش احیای موقوفات اعلاوه بر ترویج فرهنگ وقف، توجه ویژه ای به آشنایی مردم با احکام وقف شده و در خوزستان پیرامون این امر چندین نیت وقفی به صورت کلی مشخص شد، عنوان کرد: از جمله این نیات، کمک به ایتام، دانشجویان و دانشگاهیان بی بضاعت است.

 

حجت الاسلام میرمحمدی، با اشاره به اینکه در سال جاری بیش از 3 میلیارد تومان احیای موقوفات در این بخش صورت گرفته است، افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه به سمت بانکداری بدون ربا در حرکت است و در این زمینه مؤسسه مالی و اعتباری راسخون تشکیل شده و مهم ترین فعالیت آن در ابتدا، اعطای وام های بدون بهره است.

 

وی با بیان اینکه مؤسسه قرض الحسنه راسخون مقدمه ای برای ورود به بانکداری بدون ربا و ورود به بانکداری اسلامی است که پس از دریافت مجوز مؤسسه مالی و اعتباری به بانک تبدیل خواهد شد، اضافه کرد: پس از غبارروبی بقاع متبرکه مجموع نذورات تحویل نماینده بانک می شود و به حساب امامزاده در هر شهرستان واریز در همان بقاع هزینه می شود.

 

وی با اشاره به اینکه در استان خوزستان بیش از 22 هزار حافظ قرآن تربیت شده است، اذعان داشت: در مسابقات تفسیر قرآن که از سوی این اداره برگزار شد، 93 هزار نفر شرکت کردند که این آمار نشان دهنده میل و اشتیاق جوانان خوزستانی نسبت به فراگیری معارف قرآنی دارند.

 

همچنین آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، با اشاره به تفاوت های وقف در گذشته تا به امروز اظهار کرد: مسأله نیت واقف و تعیین آن واجب الرعایه است اما این مسأله در گذشته به دلیل ناآگاهی کمتر مورد اهتمام قرار می گرفت.

 

وی اداره موقوفات را از وظایف ولی فقیه دانست و یاد آور شد: وقف پس از انقلاب از رشد بسیار خوبی در کشور برخوردار شد و لازم است مردم خوزستان نسبت به مسأله وقف بیش از پیش اهتمام ورزند چرا که خوزستان در زمینه وقف نسبت به دیگر استان ها مغفول مانده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 329902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha