به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، کمال حسنی اظهار کرد: سنت قرض الحسنه در ادیان الهی و به ویژه دین اسلام جایگاه بسیار والایی دارد به گونه ای که خداوند متعال برای تشویق و ترغیب به این مهم با تعابیر بسیار زیبایی خودش را بی واسطه دریافت کننده قرض مطرح کرده و برای پاداش و محفوظ بودن آن عمل نیک بیان تضمینی ارائه کرده است.
وی با اشاره به تاثیرات مثبت قرض الحسنه در جامعه اسلامی اذعان داشت: با ایجاد و توسعه فرهنگ قرض الحسنه علاوه بر داشتن آثار و برکات فراوان فردی می توان برای پیشرفت و شکوفایی جامعه نیز کمک کرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در جامعه ای که روحیه ایثار و فداکاری و احسان و نوع دوستی تقویت پیدا کند، زمینه اشتغال فراهم شده و دهها کار مفید برای جوانان نیازمند و خانواده های کم درآمد و تهی دست فراهم می شود.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان زنجان در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این نهاد در بحث احیا و توسعه سنت حسنه قرض الحسنه بیان کرد: این نهاد تا پایان آذر ماه امسال بیش از 33 میلیارد و 519 میلیون ریال وام قرض الحسنه کارگشایی به مددجویان پرداخت کرده است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد استان زنجان، وی با بیان اینکه این مبلغ وام به 3 هزار و 571 مددجو و نیازمند پرداخت شده است، اذعان داشت: قریب 2 میلیارد و 769 میلیون و 267 هزار ریال از این وام از محل کمک های خیرین و نیکوکاران به جامعه هدف پرداخت شده است.
حسنی با بیان اینکه پرداخت وام قرض الحسنه به مددجویان در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 17،6 درصد افزایش یافته است، بیان کرد: در حال حاضر نیز یکهزار و 232 نفر در نوبت دریافت خدمت قرار دارند.
پایان پیام/
نظر شما