حجت الاسلام والمسلمین سید شهاب الدین حسینی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در اداره کل اوقاف و امور خیریه در سال های اخیر تصریح کرد: فعالیت های صورت گرفته در اوقاف به میزان چهار وزارتخانه ظرفیت دارد و در سال جاری اقدامات خوبی در عرصه های مختلف انجام شده است.
وی از تثبیت و ثبت و بروزرسانی موقوفات خبر داد و ابراز داشت: سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه استان آذربایجان شرقی راه اندازی شد که تمام اطلاعات و آمار، اسناد، ورودی و خروجی های مالی، تسهیل نیت های واقفین و گزارش گیری از اجرای نیت ها از طریق این سامانه انجام می گیرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی افزود: با راه اندازی سامانه جامع موقوفات، سنتی ترین اداره به مکانیزه ترین اداره تبدیل شده که کلید آن از آذرماه 90 خورد و تا به امروز 95 درصد پیشرفت داشته است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی همچنین به تحول ساختاری اداره کل اوقاف اشاره کرد و گفت: سال 90 هشت اداره در استان فعالت می کرد که تاکنون 14 دفتر در تبریز و شهرستان ها راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه اداره اوقاف تبریز نیز به دو ناحیه تبدیل شده و اداره کل نیز از دو معاونت به چهارمعاونت ارتقا پیدا کرده است، تصریح کرد: معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی، معاونت بهره وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه، معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت حقوقی اوقافی و ثبتی از معاونت های جدید اوقاف هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی ادامه داد: وظیفه معاونت فرهنگی اجرای نیت واقفین با پیوست های فرهنگی است، رسالت معاونت حقوقی، تثبیت وقف بودن مساله است، معاونت بهره وری اقتصادی وظیفه به روزرسانی اجاره ها و سرمایه گذاری در موقوفات، جذب مشارکت افرادخیر و عمران و آبادانی موقوفات را بر عهده دارد، با راه انداز معاونت توسعه و منابع انسانی نیز پست های سازمانی تقریبا دو برابر شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی تاکید کرد: علاوه بر معاونت بهره وری اقتصادی، بنیاد توسعه و عمران موقوفات و بقاع متبرکه نیز تشکیل شده که تمام پروژه ها از طریق آن انجام می گیرد راه اندزده شده است.
پایان پیام/
نظر شما