مشارکت مساجد در امور اقتصادی به توسعه عدالت اجتماعی کمک می کند

امام جماعت مسجد جامع غدیر خم نقش مساجد را در ترویج فرهنگ کار و فعالیت اقتصادی سالم مهم ارزیابی کرد و گفت: فعالیت اقتصادی در جوار خانه خدا از معنویت و عنایت الهی بهره‌مند است.

حجت‌الاسلام سیدجلال مجد هاشمی، امام جماعت مسجد جامع غدیر خم ترویج فرهنگ کار اقتصادی سالم و فرهنگ‌سازی اقتصاد سالم را از عمده‌ترین وظایف مساجد در سال جهاد اقتصادی دانست و به خبرنگار شبستان گفت: اسلام بهترین دین و مسجد جامع‌ترین و کامل‌ترین پایگاه برای فرهنگ‌سازی در زمینه مسایل مختلف زندگی انسان‌ها محسوب می‌شود. بنابراین نیاز است در مساجد به بحث جهاداقتصادی توجه خاصی شود و پیرامون این موضوع فرهنگ سازی شود.
وی افزود: در دنیای امروز شاهد مشکلات اقتصادی فراوانی در سراسر جهان هستیم و مقام معظم رهبری بنا بر ضرورت و مصلحت و برای رشد و تعالی اقتصادی جامعه اسلامی عنوان جهاد اقتصادی را مطرح کردند و بر عموم مسلمانان واجب است در راستای تحقق این عنوان بکوشند.
حجت‌الاسلام مجد هاشمی بیان کرد: فعالیت جهادی یعنی تلاش و همت، خستگی‌ناپذیری و در یک کلمه مبارزه با هر چه سستی و تنبلی و کم‌کاری است و باید در این راستا به آموزش و تشویق نسل جوان و نیروهای کارآمد برای انجام فعالیت‌های اقتصادی اسلامی مبادرت ورزیم.
امام جماعت مسجد جامع غدیر خم با اشاره به این نکته که باید ابتدا در جامعه فرهنگ یک مسئله نهادینه شود، گفت: نیاز است در جامعه اسلامی فرهنگ اقتصادی سالم بنیان‌گذاری شود و سپس فعالیت در این حوزه آغاز شود. در این زمینه لازم است آموزش و فرهنگ سازی برای همه مقاطع سنی در مساجد صورت بگیرد.
وی یادآور شد: خوشبختانه مسجد جامع غدیر خم سالیان طولانی است که به فعالیت اقتصادی برای گره‌گشایی و رفع مشکلات مردم محله و افراد نیازمند و بی‌بضاعت می پردازد که از آن جمله می توان به صندوق قرض‌الحسنه، شرکت تعاونی و بازار روز، درمانگاه خیریه شهدای مسجد غدیر خم اشاره کرد.
امام جماعت مسجد غدیر خم خاطرنشان کرد: فعالیت اقتصادی در جوار مسجد می‌تواند باعث رفع نیازها و مشکلات مردم شود. در منطقه مسجد غدیر خم درمانگاهی با امکانات خاص برای استفاده عموم مردم فعالیت می کند و حتی به اقشار بی‌بضاعت هم خدمات پزشکی و بهداشتی ارایه می کند. این در حالی است که فعالیت اقتصادی در جوار خانه خدا از معنویت و عنایت الهی بهره‌مند است و افراد خیر برای این امور پیشگام می‌شوند در حالی که در سایر مراکز این‌چنین نیست.
حجت الاسلام مجد گفت: فعالیت صندوق قرض الحسنه و اعطای وام با شرایط ساده و آسان، کمک به افراد نیازمند با تسهیلاتی که خیریه مسجد در اختیار نیازمندان قرار می دهد نوعی از مشارکت مسجد در امور اقتصادی و کمک به توسعه عدالت اجتماعی در رفع نیازهای نیازمندان و برنامه های دولت عدالت گستر است.

پایان پیام/
 

کد خبر 34163

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha