به گزارش خبرگزاری شبستان، جهانگیر نصر اشرفی با اشاره به سابقه آشنایی خود با حسن دولت آبادی گفت: من با دولت آبادی در دهه 60 و در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان مازندران آشنا شدم. من جوانی عجول و پرخاشجو بودم که در اولین برخورد با آقای دولت آبادی، که مدیری جوان ومسئول واحد هنری اداره ارشاد استان بود، روبرو شدم.
وی ادامه داد: دولت آبادی در آن دوران به من گفت که تحقیقات خود در حوزه فرهنگ کشور را ادامه دهم و در خواست هایت را در طول یک ماه حل می کنم و این در حالی بود که انجام این کارها 5 سال به طول می انجامید. من نخستین آثار خود درباره موسیقی، تعزیه، نمایش و کتاب را مرهون حمایت های بی دریغ دولت آبادی و بستری مناسب که توسط او ایجاد شد، می دانم.
این پژوهشگر موسیقی خاطر نشان کرد: در موقعیت های پیچیده آن دوران توجه دولت آبادی تنها به حمایت از من و امثال من معطوف نبود بلکه دیگر هنرمندان نیز از این حمایت بهره مند بود. در آن شرایط اصرار و حمایت از هنرمند از سوی مدیر جوان با اعتقادات راسخ بسیار کم دیده می شد.
وی اضافه کرد: من با ارتباط مستمر با آقای دولت آبادی با نمایش های او آشنا شدم و علاقه سرشار من به تئاتر و پژوهش های نمایشی مرا در موقعیتی قرار داد تا خارج از نگاه فنی، به آثار نگاه کنم. چند اثری که از نمایش های آقای دولت آبادی را دیدم اولا از پشتوانه غنی مطالعاتی برخوردار بود و همچنین ارتباطی ملموس با رنج ها و علایق من داشت.
جهانگیر نصر اشرفی ادامه داد: این دست از توانایی ها، ارزش حمایت ها و همدلی های آقای دولت آبادی را دو چندان می کرد چرا که اپیدمی حسادت نزد برخی از هنرمندان ما که می رود به ناهنجاری بینجامد، غالبا مسئولان را که دستی بر هنر دارند وا می دارد تا از حمایت هنرمندان دست بشویند و این شرح صدر از این هنرمند نشانه روح بلند وی است.
وی ویژگی های مجموعه نمایشنامه های آسان را برشمرد و گفت: این مجموعه علاوه بر متن سلیس و روان دربرگیرنده سه ویژگی است: سادگی و همه فهم بودن، پیوند ارگانیک با اقشار مردم جهت انتفال مفاهیم و نگاه ژرف با وجود سادگی.
این پژوهشگر افزود: این اثر ماندگار و مجلد نشان می دهد که دولت آبادی به ارزش وقت و استفاده درست از آن واقف است و به دور از هیاهو به کاری دست زده است که معدود نویسندگان و هنرمندان حرفه ای مسئول به آن دست می زنند.
پایان پیام/
نظر شما