ساخت 85 هزار بیمارستان در کشور

خبرگزاری شبستان:حریرچی بابیان به اینکه در حال حاضر 43 هزار و 700 تخت در دستور کار ساخت است، گفت: درحال حاضر85 هزار بیمارستان در کشور ساخته شده است که متاسفانه 45 هزار مورد آن ها فاقد استاندارد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، ایرج حریرچی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، ظهر امروز(30 بهمن) در نشست مشترک معاونان و مدیران فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کشور، گفت: وضعیت بودجه فرهنگی دانشگاه ها امسال وضعیت مناسبی نداشت البته برای سال آینده اقداماتی درنظر گرفته شده است در صورتی که این اقدامات عملی نشود وضعیت فرهنگی دانشگاه ها نسبت به امسال تغییری نخواهد کرد.


حریرچی با بیان اینکه تاکنون 85 هزار بیمارستان در کشور ساخته شده است که 45 هزار مورد آن ها فاقد استاندارد است و افزود: در حال حاضر 43 هزار و 700 تخت در دستور کار ساخت است.


وی تصریح کرد: در حال حاضر در کشور 50 بیمارستان 32 تخته داریم که در استاندار جهانی این گونه بیمارستان ها فاقد استاندارد بوده و این در حالی است که در دنیا بیمارستان های کمتر از 600 تخت ساخته نمی شود.


معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تاکید کرد: در حال حاضر 7 هزار و 700 مرکز بهداشت روستایی در روستاهای سراسر کشور وجود دارد که از مهر سال جاری تاکنون یک هزار مورد به آن ها افزوده شده اما حدود 2 هزار مرکز بهداشت روستایی فاقد پزشک است.


وی به اختصاص 10 هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی دولت اشاره ای کرد و بیان داشت: 890 میلیارد ریال آن ها به وزارت بهداشت تخصیص داده شد که تاکنون حدود 300 میلیارد ریال آن ها وصول شده است که با توجه به بودجه های اختصاص داده شده به این وزارت 40 سال زمان نیاز است تا پروژه های عمرانی این وزارت به اتمام رسد.


معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: متاسفانه 650 میلیارد تومان از بودجه های عمرانی وزارت بهداشت صرف روشن نگاه داشتن چراغ کارگاه های ساخت پروژه ها و نگهبانی ها می شود.


وی با اشاره به اینکه 60 هزار دانشجو علوم پزشکی در سال های 91 و 92 به این دانشگاه افزوده شده و مجموع دانشجویان این دانشگاه را به 160 هزار دانشجو رسانده است، گفت: متاسفانه اعتبار فرهنگی برای 60 هزار دانشجو ورودی اخیر نداریم.


حریرچی از ساخت 550 هزار متر مربع فضای آموزشی برای 90 هزار دانشجو دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر 15 هزار و 300 تخت خوابگاهی نیاز داریم.


وی با بیان اینکه بودجه اختصاص یافته به وزارت بهداشت 13 هزار و 300 میلیارد ریال در نظر گرفته شده بود که مبلغ 10 هزار میلیارد ریال آن اخذ شد، ابراز داشت: بودجه اختصاص یافته به این وزارت برای سال آینده 15 هزار و 500 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.


معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بودجه با اشاره به اینکه یک درصد ارزش افزوده به حوزه بهداشت و درمان اختصاص داده شده، گفت: بودجه معاونت فرهنگی و دانشجویی 2 درصد است و این امر رشد منفی را نشان می دهد.


حریرچی با اشاره به اینکه در یک سال گذشته 175 قلم دارو در کشور نیاز بوده است که 75 قلم آن ها موجود نبوده است.


معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بودجه خاطر نشان ساخت: کنترل و اصلاح فرآیندهای داخلی وزارت بهداشت بسیاری از مشکلات مالی و اعتباری این وزارت را بهبود خواهد بخشید.


پایان پیام/
 

کد خبر 345058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha