رسالت اصلی هلال احمر، امدادرسانی در مواقع حوادث و سوانح احتمالی است

خبرگزاری شبستان:مدیرعامل هلال احمر استان سمنان گفت: رسالت اصلی هلال احمر، امدادرسانی در مواقع حوادث و سوانح احتمالی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان،حسن شکرالهی (24 اسفند) در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: ولی نباید از فعالیت‏های فرهنگی و اجتماعی در حیطه معاونت‏های جوانان و داوطلبان هلال احمر غافل شویم.


شکراللهی ادامه داد: برای بسط و گسترش این فعالیت‏ها باید راهکارهای لازم مورد بررسی قرار گرفته و در برنامه‏ریزی‏های کوتاه مدت و بلندمدت مد نظر قرار گیرد تا در آینده نزدیک، شاهد تحولی بزرگ در ارائه خدمات هلال احمر استان به هم‏استانی‏های عزیز باشیم.


وی با اشاره به افتتاح خانه داوطلب پزشکان سمنان در سفر رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور به این استان گفت: در این خانه، پزشکان داوطلب که با هلال احمر همکاری دارند مستقر و علاوه بر ارائه خدمات ویزیت به نیازمندان در طرحهای اعزام کاروان های سلامت به روستاها و مناطق محروم نیز مشارکت می کنند.


مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان افزود: خانه داوطلب پزشکی با هدف استقرار پزشکان داوطلب و ارائه خدمات درمانی به نیازمندان و همکاری در اعزام کاروانهای سلامت وحضور پزشکان در پایگاههای امداد و نجات جاده ای در ایام نوروز ایجاد شده است.


 وی ادامه داد: در آستانه آغاز سال جدید خانه امداد، در سمنان افتتاح شد.


مدیر عامل هلال احمر استان سمنان ادامه داد: این خانه به ابتکار جمعیت هلال احمر استان سمنان و با هدف اسکان اعضای خانواده مسافران آسیب دیده از حوادث جاده ای ایجاد و راه اندازی شده است.


وی با اشاره به نگاه دولت به موضوع بهداشت و درمان عنوان کرد: دولت تدبیر ‌و ‌امید نگاه وی‍‍‍ژه‌ای به موضوع درمان و بهداشت دارد.


شکراللهی انعقاد تفاهم نامه جمعیت هلال‌احمر ‌استان سمنان و شورای عالی استان‌ها و نیز تهیه نرم‌افزار‌های روز برای پیدا کردن افراد گمشده از طریق گوشی تلفن همراه به عنوان دو طرح ابتکاری دیگر در‌این جمعیت در‌‌کشور نام برد.


در ادامه معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان ضمن بیان اینکه 235 نیازمند از خدمات درمانی هلال احمر استان سمنان بهرمند شدند، گفت: این خدمات در زمینه های دارو، بستری، توانبخشی و ... ارائه شد.


ابراهیم احسانی تصریح کرد: به منظور تلاش برای تسکین آلام بشری، 235 نیازمند ایرانی واتباع بیگانه دارای مجوز اقامت قانونی از خدمات درمانی این جمعیت در استان بهره مند شدند.


وی همچنین با اشاره به اینکه این خدمات در زمینه های دارو، بستری، توانبخشی و ... ارائه شد، خاطرنشان کرد: ارزش ریالی این خدمات بالغ بر 450 میلیون ریال بوده است.


معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: اعزام کاروان های سلامت به منظور ویزیت بیماران و تحویل داروی رایگان و در مواردی توزیع بسته های بهداشتی به ارزش ریالی 398 میلیون ریال از دیگر خدمات این معاونت با همکاری داوطلبان هلال احمر است.


احسانی ، از دیگر فعالیت های داوطلبان جمعیت هلال احمر استان سمنان طی سالجاری را ویزیت رایگان توسط پزشکان داوطلب و استقرار چادرهای سلامت در مناسبتهای مختلف در نماز جمعه و اعزام تیم های درمانی هلال احمر به مناطق محروم ذکر کرد.


وی اظهار داشت: هم‏اکنون در ماه پایانی سال، طرح فرشتگان رحمت از سوی داوطلبان جمعیت هلال احمر سمنان در حال اجراست. احسانی تصریح کرد: این طرح با هدف جمع‏آوری کمک‏ها و تهیه سبدهای بهداشتی، کفش و لباس و ... و رساندن آن به نیازمندان اجرا می‏شود.


در ادامه معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان سمنان با اشاره به طرح امدادونجات در استان سمنان گفت: این طرح از 26 اسفند ماه 92 آغاز می‏شود و تا 16 فروردین ماه 93 به مدت 20 روز به اجرا درخواهد آمد.


مظفر محمدخانی  با بیان اینکه در نوروز 93 شمار پست های فعال امداد و نجات نسبت به نوروز گذشته سه پست افزایش دارد گفت: این سه پست به صورت سیار در محورهای شاهرود – توسکستان، ری آباد – میامی و محور جندق – معلمان مستقر و به مسافران خدمات ارائه می کنند.

 

 وی با بیان اینکه 31 پست امدادی برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی و زائران رضوی در ایام نوروز فعال شده اند گفت:این پست ها شامل 15 پست امدادی ثابت، 10 موقت، سه پست سیار، دو امداد کوهستان و یک امداد هوایی است.


وی با بیان اینکه روزانه 136 نجات گر و امدادگر در طرح نوروزی مشارکت دارند گفت: در مدت 20 روز اجرای این طرح دو هزار و 750 نفر از نیروهای داوطلب امدادی در طرح نوروز فعالیت می کنند.


وی هدف از اجرای این طرح را افزایش آمادگی امدادی، سرعت عمل در پاسخگویی به حادثه دیدگان و ایجاد آرامش فکری و اطمینان خاطر به مسافران نوروزی بیان کرد .


محمدخانی با تاکید بر اینکه تمام امکانات لجستیکی جمعیت هلال احمر استان سمنان در این طرح بکارگیری می شود گفت: 23 دستگاه آمبولانس، 17 خودروی نجات، سه ست نجات و پنج دستگاه موتورآمبولانس در طرح نوروزی به کارگیری می شود و تمام پایگاههای امدادی این استان آماده باش کامل هستند.


وی گفت: مسافران در صورت بروز مشکل و یا حادثه ای می توانند با تماس با شماره 112 که شماره ای بین المللی و 24 ساعته است حوادث و مسایل خود را مطرح کنند.


محمدخانی همچنین حمایت روانی از مسافران حادثه دیده را از دیگر برنامه ها بیان کرد و گفت: در بیمارستانهای این استان تیم های حمایت روانی چهار نفره خواهران مستقر است که به بازماندگان برای تامین نیازهایی مختلف از جمله اسکان کمک می کنند.


معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان سمنان افزایش ظرفیت ارتباطی بیسیم ، افزایش دو دستگاه خودروی نجات، دو آمبولانس موتوری و دریافت امانی دو دستگاه آمبولانس را از دیگر اقدامات این جمعیت در طرح امداد و نجات جاده ای برشمرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 352986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha