غلامرضا قاسمی کبریا، دکترای روانشناسی در گفتوگو با خبرنگار شبستان با اشاره به نادرستبودن فرهنگ اینکه دختر باید چند سالی کوچکتر از پسر باشد، گفت: این موضوع توسط خود مردم شکل گرفت و به فرهنگ آسیب زد، کدام منطق این موضوع را میگوید؟
وی افزود: متاسفانه معمول شده که خانوادهها به دنبال دختران کوچکتر برای پسران خود هستند در حالی که این گرایش عمومی به فرهنگ آسیب زده و باعث شده جمعیت دختران مجرد را نسبت به پسران مجرد بیشتر کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر جمعیت پسران مجرد بین 25 تا 33 سال و همچنین دختران بین 23 تا 30 سال در جامعه کم نیست اما سن ازدواج افزایش یافته و جوانان دیگر اشتیاقی برای ازدواج ندارند.
وی در خصوص اینکه در حال حاضر گرایش دختران نسبت به ازدواج با پسران کم سن و سالتر از خود افزایش یافته است، اظهار کرد: این موضوع غلو و بزرگنمایی است و در چند سال اخیر کم کم پذیرفته شده که دختران با سن بیشتر میتوانند با پسران کوچکتر از خود ازدواج کنند اما لزوم اینکه دختران باید نسبت به پسران سن کمتری داشته باشند توهین آشکار به زن است.
به گفته این روانشناس، این فرهنگ غلط توسط خود زنان در گذشته جا افتاده است چرا که آنها برای انتخاب همسر برای پسران خود به دنبال دخترانی کوچکتر بودهاند.
وی افزود: در ازدواج فاصله سنی چندان مطرح نیست و چیزی که اهمیت دارد این است که زندگی بر روی شراکت عواطف باشد و جوانان باید به دنبال شخصیتی باشند که میخواهند با او انس بگیرند.
به گفته قاسمی کبریا، برای ازدواج ظاهر و سن مولفه خوشبختی نیست و جوانان باید به دنبال کسی باشند که در کنار او احساس خوشبختی کنند.
پایان پیام/
نظر شما