فاطمه رهبر، نماینده تهران در مجلس با اشاره به نقش مساجد در فرهنگسازی برای عملیات شدن شعارهای اقتصادی سال به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: فرمایش مقام معظم رهبری پیرو فرمایشات سالهای قبل که یک سلسله مراتبی را در بحث اقتصادی مطرح کردند بیان شد و بحث کلان و دقیقی را امسال در یک جمله مطرح کردند.
وی اظهار کرد: در واقع رهبری با این نامگذاری هم به نقش مدیران هم مردم و هم شیوه مدیریتی و همینطور دو موضوع اقتصاد و فرهنگ که لازم و ملزوم یکدیگر هستند را مطرح کردند.
رهبر بیان کرد: اینکه مقام معظم رهبری بحث عمده ای را در مورد عزم ملی و حضور مردم و دخیل کردن و مشارکت مردم و مسئولین امسال مجدداً مطرح کردند چند سال قبل نیز از سوی معظم له در مورد سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی و خصوصیسازی مطرح شد و در واقع ایشان با این انگیزه این سیاستها را ابلاغ کردند که کار از دولتی شدن خارج شود و صرف دولتی بودن ثابت کرد که کار به نتیجه نمیرسد و مردم باید در راستای سازندگی کشور و پویایی اقتصاد تلاش کنند.
نماینده تهران در مجلس با تاکید بر فرهنگسازی در این زمینه گفت: ما در حال حاضر دستگاههای فرهنگی زیادی را در کشور داریم که مردم ارتباط مستقیم با انها دارند و در کنار انها دستگاههای غیرفرهنگی داریم که ارتباط مستقیم با مردم ندارند مثلا وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم حوزههای علمیه مساجد صداوسیما و شبکههای استانی همه دستگاههای فرهنگی هستند که ارتباط مستقیم با مردم دارند.
وی ادامه داد: در واقع این دستگاههای فرهنگی موظف هستند که این سخنان مقام معظم رهبری را در ابتدا فرهنگسازی نهادینه و انتظارات طرفین یعنی چه مردم نسبت به مسئولین و چه مسئولین نسبت به مردم را منتقل کنند و زمینه را برای تحقق شعار امسال فراهم کنند.
رهبر با تاکید بر نقش کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در این زمینه گفت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در سالهای اخیر ارتباط بسیار خوبی را با جوانها برقرار کردند و یک حرکت بسیار خوب و مورد اعتماد خانوادهها را ایجاد کردند که خانوادهها با توجه به اعتمادی که به مسجد دارند این کانونها را مورد قبول واقع کردند و فرنزدان خودشان را در آنجا سپردند.
وی تاکید کرد: یکی از راههای بسیار مبانبر و مستقیم بین مردم و مسئولین و نهادینه کردن این موضوع همان کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور است.
پایان پیام/
نظر شما