به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی رضایی امروز عصر (9 اردیبهشت) در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان اظهار داشت: با توجه به شروع اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی کردن یارانهها، کنترل دقیق بازار و قیمت ها به منظور حفظ آرامش بازار و حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه از اهمیت فراوانی برخوردار است.
وی افزود: در مصوبه جدید هیات وزیران که به پیشنهاد مشترک وزارتخانههای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت تنظیم شده و به تایید ستاد هدفمندی یارانهها رسیده، فهرست کالاهای اساسی و حساس مشمول طرح تنظیم بازار به دو گروه تقسیم و مسئولیت تصمیمگیری در این زمینه به کارگروه کنترل بازار کشور محول شده است.
معاون برنامهریزی و اشتغال استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه کالاهای اساسی و حساس به دو اولویت تقسیم شده، گفت: 14 کالای اولویت نخست مشمول قیمتگذاری توسط تنظیم بازار کشوری و 26 کالای اولویت دوم مشمول رصد و پایش مستمر بازار شدهاند.
رضایی کالاهای اولویت نخست را شمال گوشت قرمز، گندم، آرد، نان، برنج، روغن نباتی، شکر، کره، جو، ذرت، گوشت مرغ، شیر خام و ... برشمرد و تصریح کرد: در مورد این کالاها اقدامات تنظیم بازار شامل نحوه تعیین قیمت، تعیین تعرفه، موجودی، قیمت توزیع، نظارت و بازرسی و سایر عوامل موثر بر ثبات بازار در مورد آنها اعمال میشود.
وی در مورد کالاهای اولویت نخست، متذکر شد: تا پیش از اعلام رسمی دولت، حق افزایش قیمت در هیچ نقطه از کشور وجود ندارد و با متخلفین توسط سازمان تعزیرات حکومتی برخورد خواهد شد.
معاون برنامهریزی و اشتغال استاندار خراسان جنوبی کالاهای اولویت دوم را شامل پنیر، ماست، تخممرغ، واکسن دامی، روغن موتور، لاستیک، تیرآهن، سیمان خاکستری، کاشی، تلوزیون، خودرو سبک، تراکتور، یخچال و ... عنوان کرد.
رضایی با بیان اینکه این کالاها مشمول رصد، پایش مدام روند تامین و توزیع موجودی و قیمت بازار هستند، تاکید کرد: ستادهای تنظیم بازار استانی و شهرستانی موظف به کنترل قیمت این اقلام هستند تا افزایش بدون مجوز نداشته و در سطح استانها در دسترس مردم باشد.
وی ماموریت اصلی فرمانداریها در فاز دوم هدفمندسازی یارانهها را تقویت پایش بازار برای اخذ، جمعآوری، تحلیل و انعکاس به موقع اطلاعات از مجاری مختلف تامین، توزیع و کنترل قیمت برشمرد و خواستار تشدید کنترل بازار و برخورد با سوء استفادههای احتمالی شد.
پایان پیام/
نظر شما