به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید محمد کاظم علوی امروز (11 اردیبهشت) در همایش استانی رسم هجرت با رویکرد آموزشی توجیهی که در سالن غدیر بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: برای اصلاح اقتصاد و فرهنگ باید با عزم ملی و مدیریت جهادی وارد میدان کار و تلاش شد.
وی افزود: جهاد یعنی ازخودگذشتگی و جوانان پاک و سرزنده به همین منظور در این اردوهای جهادی شرکت می کنند.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه آنچه جهادی بودن را حفظ می کند، توجه به انجام فرائض دینی است، ادامه داد: هنگامی این روحیه در انسان تبلور پیدا می کند که نماز خود را در اول وقت اقامه کنیم و در محیط کار به دنبال تمام شدن ساعت اداری نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران نیازمند مراقبت است، گفت: تقوای الهی چیزی نیست که انسان به سادگی به آن دست یابد بلکه نیاز به توجه دارد.
وی انجام کارهای روزمره در اردوهای جهادی را به منزله اتلاف وقت دانست و اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی روستاهای خراسان جنوبی، مسائل فرهنگی و عدم خودباوری است.
علوی افزود: مردم روستا باور ندارند که روستا مکانی برای ماندن است و متاسفانه در روستاها با عدم خودباوری مردم مواجه هستیم و مردم انتظاردارند که دولت به آنها کمک کند.
وی با بیان اینکه استقلال شعار مهمی است، ادامه داد: امروز بحث انرژی هسته ای، بهانه است و استکبار با استقلال کشور مشکل دارد.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه امروز امر به معروف و نهی از منکر در زندگی روزمره ما جاری نیست و این موضوع در جامعه کمرنگ شده است، بیان داشت: متاسفانه برخی جوانان میل به کوشش و جهاد ندارند و نیاز است که روی اشتباهات و انگیزه خود کار کنند.
وی گفت: آینده سخت تر از زمان حال است چرا که دورانی که در پیش است؛ دوران ظهور است و امتحانات سختی در پیش روی داریم و امیدوارم روحیه جهاد، نشاط و خستگی ناپذیری در برابر مشکلات، در همه جامعه تقویت شود.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه بسیج پیشگام در فرهنگ و اقتصاد و عزم ملی و مدیریت جهاد است، افزود: مدیریت جهادی به نیت و عمل خالص برای خداوند متعال بستگی دارد.
سرهنگ علی قاسمی با بیان اینکه دیدگاه مقام معظم رهبری در مدیریت جهادی عمل به تکلیف است، گفت: امروز نیاز است همه ما وظیفه و تکلیف خود را بشناسیم و اردوهای هجرت با مدیریت جهادی انجام شود.
وی ادامه داد: اردوهای جهادی، تلاش در همه عرصه های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است.
وی با اشاره به اینکه ائمه اطهار(ع) در بحث مدیریت جهادی و مباحث سیاسی آن با ظالم کنار نیامدند، افزود: ما نیز باید با الگو گرفتن از آنها به صورت جهادی، با استکبار مبارزه کنیم.
وی مدیریت جهادی را ریسک پذیری، حرکت با ایثار و فداکاری و عمل انقلابی و حرکت با شور و شعور عنوان کرد و گفت: در مدیریت جهادی نباید اسیر حدود شویم و به کارهای کم نباید قانع باشیم بلکه باید با اصرار به دنبال کارهای اساسی و بزرگ در کشور باشیم.
وی تاکید کرد: گروه های جهادی به اصل خودسازی خود، توجه ویژه داشته باشند.
سیدحسین حسینی، مسئول بسیح دانشجویی خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: اردوهای جهادی قبل از هر مزیتی، مهمترین دستاورد آن خودسازی است.
وی حضور جوانان در این اردوها را تلاش برای شناخت خود و نعمت های الهی و استفاده از فرصت ها بیان کرد و افزود: ایجاد روحیه تلاش، همدلی و همکاری صمیمانه، فرهنگ بزرگی است که در این اردوها دنبال می شود.
حسینی کمک رسانی به محرومان را یکی از اهداف اردوهای جهادی عنوان کرد و گفت: همچنین غنی سازی اوقات فراغت جوانان فرصتی عالی است که در مناطق محروم و در قالب اردوهای جهادی فراهم می شود.
وی از شرکت کنندگان در اردوهای جهادی خواست با حضور در مناطق محروم، چالش ها و فرصت های روستاها را بشناسند و آن را آسیب شناسی کنند.
پایان پیام/
نظر شما