رشد 240 درصدی ورود گردشگران اروپایی به کشور

معاون رئیس جمهور با اشاره به رشد 240 درصدی ورود گردشگران اروپایی در 45 روز اول سال جاری، گفت: رویکرد و نگاه رئیس جمهور و اعضای هیات دولت نسبت به توسعه گردشگری و کمک به این بحث بسیار مثبت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نشست هم اندیشی فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری که با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات، جمعی از فعالان صنعت گردشگری و نمایندگان تشکل‌های حوزه گردشگری در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران برگزار شد با اشاره به اینکه رویکرد مثبتی در رابطه با گسترش گردشگری در جمع دولتمردان تدبیر و امید وجود دارد، افزود: طی ماههای گذشته 7 تفاهم نامه بین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با دستگاههای مختلف در راستای شفاف سازی و تبیین همکاری‌ها منعقد شده است.

 

وی در ادامه به روند رو به رشد گردشگری خارجی در کشور اشاره کرد و گفت: از تاریخ 20 فروردین تا 20 اردیبهشت سال جاری گردشگران اروپایی که با تور وارد کشور شده اند 240 درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته افزایش داشته و تا 6 ماه آینده ظرفیت اقامتی بیشتر هتل‌های 5 و 4 ستاره شهرهای اصفهان، شیراز، یزد و کاشان تکمیل است.

 

سلطانی فر، رویکرد گسترش تعامل با سایر کشورهای دنیا، اجرای سیاست تشنج زدایی دولت تدبیر و امید و قبول حقوق حقه ایران در استفاده از فناوری هسته ای را سه عامل اصلی اشتیاق گردشگران اروپایی برای سفر به کشورمان دانست و تصریح کرد: 99 درصد توریست‌هایی که به ایران سفر می‌کنند وقتی با فرهنگ و فضایی غیر از آنچه شنیده اند روبرو می‌شوند مروج و مبلغ کشور ما می‌شوند.

 

معاون رئیس جمهور خاطر نشان کرد: ورود گردشگران به ایران از جهات مختلف سودآور است ولی کمبود امکانات و زیرساخت‌های استاندارد از جمله مشکلاتی است که با ورود حجم انبوه گردشگران خارجی با آنها مواجه می‌شویم و از سوی دیگر گسترش صنعت گردشگری، به رخ کشیدن هویت و تمدن، دستاوردهای اقتصادی و ایجاد اشتغال زمینه‌های سود و منفعت کشور از ورود گردشگران خارجی را فراهم می‌کند.

 

وی در پایان با تاکید بر رویکرد مثبت رئیس جمهور و اعضای دولت تدبیر و امید نسبت به صنعت گردشگری گفت: برگزاری نشستی در این سطح و با حضور وزیر اطلاعات که در تاریخ پس از انقلاب اسلامی بی سابقه است بیانگر نگاه خوب دولت به گسترش و توسعه صنعت گردشگری است.

 

 در ادامه این نشست نمایندگانی از سرمایه گذاران صنعت گردشگری، جامعه تورگردانان ایران، جامعه هتلداران ایران، کانون صنفی راهنمایان و تشکل‌های مرتبط با بخش گردشگری به ارائه نظرات و درخواست‌های خود پرداختند.

 

گردشگری یکی از پایه‌های جدی اقتصاد مقاومتی است

 

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات نیز در این نشست وظیفه و رسالت وزارت اطلاعات را ایجاد امنیت برای مردم دانست و گفت: ما وظیفه داریم در جامعه امنیت برقرار کنیم تا مردم شادکامی و شادمانی را احساس کنند.

 

وزیر اطلاعات ادامه داد: وظیفه ما ایجاد فضایی مناسب برای فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مردم است، تلاش می‌کنیم تا جلوی خطرات را بگیریم و نشاط را در جامعه ایجاد کنیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین علوی با اشاره به اینکه امروز سربازان گمنام امام زمان(عج) در خدمت مردم هستند، تصریح کرد: وجود امنیت در جامعه از بروز بسیاری از ناهنجاری‌ها جلوگیری می‌کند.

 

وی با تاکید بر اینکه تلاش دولت ایجاد آسایش برای مردم و نقش آفرینی ملت در ساختن کشور است ادامه داد: ما خدمتگزار مردم هستیم و این کشور برای ملتی است که باید در ساختن اقتصاد و فرهنگ کشورشان سهیم باشند.

 

وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه بدون حضور مردم، دولت کاری از پیش نمی برد، گفت:مردم در طول تاریخ و در تمام دورانها، مولد ثروت بوده اند و تاکید بر این بوده است که حجم دولتها کوچک باشد.

 

سید محمود علوی در ادامه به آموزه‌های اسلامی در رابطه با امر سفر اشاره کرد و افزود: در دین ما به گوشه گیری و انزوا توصیه نشده و حضور مردم در جامعه و نقش اجتماعی ملت مورد تاکید قرار گرفته است.

 

وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه در آموزه‌های اسلامی سفر رفتن و تکریم و گرامیداشت مهمان مورد توجه است، تصریح کرد: براساس روایاتی که از ائمه معصومین به جا مانده و آیاتی که در قرآن مجید آمده، سفر کردن و مشاهده آنچه بر ملت‌ها گذشته توصیه شده است.

 

علوی،‌ گردشگر خارجی را مهمان ملت و تکریم آن را وظیفه همگان دانست و یادآور شد: مسئله گردشگری باید مورد توجه جدی واقع شود و می تواند به عنوان یکی از پایه‌های اقتصاد مقاومتی که مدنظر مقام معظم رهبری است مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: گردشگری این ظرفیت را دارد که به یکی از راهکارهای آشنایی با انقلاب اسلامی تبدیل شود، انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بوده و صدور آن هم باید به شکل فرهنگی انجام شود.

 

وزیر اطلاعات تصریح کرد: هر گردشگر خارجی که به کشور ما آمده پس از رویت واقعیت‌های ایران همانند یک سفیر به جنگ رسانه ای که دشمنان ما راه انداخته‌اند رفته و مبلغ فرهنگ ما شده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین علوی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از گردشگران خارجی ارزش‌های فرهنگی و قوانین کشورها را رعایت می‌کنند، افزود: مردم کشورها به قانون کشورهای مقصد احترام می‌گذارند، هر فعالیتی به طور طبیعی آفت‌هایی به دنبال دارد اما نباید گردشگری را به دلیل آفت‌هایی که ممکن است داشته باشد تعطیل کرد.

 

وی رواج فرهنگ گردشگری در کشور را راه حل جلوگیری از بروز آفت‌های این صنعت دانست و گفت: با رشد و توسعه گردشگری ناهنجاری‌ها در کشور از بین می‌رود، فرهنگ تکریم و گرامیداشت گردشگران باید با عزم و اراده ملی رواج پیدا کند.

 

وی تصریح کرد: در بسیاری از کشورهایی که حتی گوشه‌ای از ظرفیت‌های کشور ما را ندارند صنعت گردشگری رواج یافته و درآمد ارزی بسیاری عاید این کشورها شده است، ما باید با برنامه ریزی و همکاری همه دستگاهها و بخش خصوصی از جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی کشورمان برای جذب گردشگر استفاده کنیم.

 

وزیر اطلاعات توسعه و رونق گردشگری را یکی از بهترین راههای برون رفت از مشکلات تحریم‌ها دانست و گفت: دیدگاه و جهت گیری ما در وزارت اطلاعات از میان برداشتن مشکلات و موانع است در حال حاضر ویزای فرودگاهی در 2 فرودگاه کشور صادر می‌شود که به زودی در 2 فرودگاه دیگر این امکان در اختیار گردشگران ورودی قرار می‌گیرد.

 

سید محمود علوی از لغو روادید با 12 کشور خبر داد و افزود: وزارت اطلاعات بستر مناسبی را برای امکان لغو روادید با کشورها ایجاد کرده است.

 

وی ادامه داد: باید از محسنات گردشگری استفاده کنیم و صدمات و آسیب‌های آن را به حداقل برسانیم، رویکرد وزارت اطلاعات همکاری و کمک به رفع موانع رشد و توسعه گردشگری است.

 

وزیر اطلاعات تصریح کرد: تکمیل و احداث زیرساخت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد تا به زودی شاهد رشد این ضلع از اقتصاد باشیم که توانایی و ظرفیت صدور انقلاب و فرهنگ ما را دارد.

 

پایان پیام/

کد خبر 368220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha