پیشنهاد حجت الاسلام قرائتی برای حل مشکل ازدواج

خبرگزاری شبستان: در قرآن کریم ۳۲ مرتبه از کلمه زکات استفاده شده است و این عمل پرداخت زکات به اندازه‌ای دارای ارزش و اهمیت است که انسان را پاک و مطهر کرده و بخل را از وجود وی می‌زداید.

به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان به نقل از تابناک، حجت‌الاسلام محسن قرائتی ظهر امروز در همایش مبلغین و عاملین زکات اظهار کرد: نهضت قرآن‌آموزی باید توسط مسئولان جامعه راه‌اندازی شود و هر مدیرکل و مسئولی خود را ملزم به برگزاری کلاس قرآن در محل خدمت خود کند تا کارکنان آن مجموعه از کلام وحی بهره‌مند شوند.

وی افزود: برای راه‌اندازی نهضت قرآنی در جامعه تنها همت و تلاش لازم است و در این زمینه باید شکل، شیوه و سواد استاد تدریس‌کننده مطلوب باشد.

قرائتی گفت: گاهی در یک جلسه 200 نفره همگان منتظر حضور قاری برای قرائت قرآن می‌مانند در حالی که همه باید با قرآن انس داشته و بتوانند به شکل صحیح این کتاب الهی و هدایت بشری را بخوانند.

وی به مسئله ازدواج جوانان اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی جامعه ازدواج‌های دانشجویی را قبول نداریم بلکه ازدواج‌ها باید از دوران دبیرستان شکل گیرد چراکه سومین نیاز انسان پس از نیاز به اکسی‍ژن و آب، داشتن همسر و همدم است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: بدون شک مسئله ازدواج سن و سال نمی‌شناسد و حتی پیرزن‌ها و پیرمردها هم نیاز به همسرگزینی دارند.

عضو شورای زکات کشور گفت: مسئله ازدواج جوانان با حمایت دولت و اختصاص زکات به این امر قابل حل است.

وی اظهار کرد: باید طعم انس با قرآن را در ابتدا خود بچشیم و سپس به جوانان بچشانیم و در این زمینه ادارات اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی می‌توانند فعالیت‌های قرآنی جامعه را اشاعه دهند.

عضو شورای زکات کشور گفت: در قرآن کریم 32 مرتبه از کلمه زکات استفاده شده است و این عمل پرداخت زکات به اندازه‌ای دارای ارزش و اهمیت است که انسان را پاک و مطهر کرده و بخل را از وجود وی می‌زداید.

قرائتی بیان کرد: 80 درصد پرداختی‌های زکات مردم باید به دست فقرا برسد چون سایر ادارات متولی و پشتیبان دارند اما فقیران و نیازمندان دارای حامی و سرپرست نیستند.

رئیس ستاد اقامه نماز بیان کرد: راهکار گرایش یافتن جوانان به امر نماز این است که آثار و برکات نماز برای جوانان تبیین شده و جوانان را به خداوند متعال علاقه‌مند کنیم.
 

کد خبر 368769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha