به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سعید شیرکوند، معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور امروز (31 اردیبهشت) در کارگروه میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد که با حضور برخی از مسئولان شرکت ها سرمایه گذار، اتاق های بازرگانی و جامعه هتل داران و تور گردانان ایران برگزار شد، گفت: در حوزه گردشگری مطالعات خوبی صورت گرفته و نیازمند مرور هستند تا نقشه راه را هموار کنیم.
شیرکوند با بیان این که گردشگری در اقتصاد ایران هیچ گاه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی قابل توجه نبوده، افزود: به همین منظور مطالعات خوبی با دانشگاه ها و مراکز آموزشی در راستای تدوین نقشه راه گردشگری داریم.
وی ادامه داد: در خصوص گردشگری استانها مطالعاتی انجام شده است که باید این مطالعات را به نحو لازم مرور و نقشه راهی از آنها برای بخش گردشگری در چهار سال آینده کشور در بیاوریم.
این مسئول گردشگری کشور عنوان کرد: ارتباط خوبی با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور داریم و اسناد مطالعاتی و پژوهشی آن را مرور و تنظیم خواهیم کرد.
وی ادامه داد: باید یادمان باشد که برای دیدن خود التماس نکنیم؛ بلکه خودمان بزرگ شویم تا بهتر دیده شویم اگر گردشگری را برزگ کنیم دیده خواهد شد و به آن توجه می شود.
معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان این که چند ماه گذشته دوره طلایی توریسم خارجی در ایران اسلامی بود، خاطرنشان کرد: طی شش ماه گذشته حتی یک گزارش از تخلف اخلاقی توریست های خارجی در مناطق دیدنی، گردشگری و تاریخی کشور دریافت و ثبت نشده است.
وی ادامه داد: این امر نشان می دهد کشور ایران اسلامی کانون توریست تاریخی، فرهنگی و مذهبی است و می تواند در سایر زمینه های از جمله سلامت جذب توریست داشته باشد.
این مسئول میراث فرهنگی و گردشگری کشور با بیان این که سهم بزرگ گردشگری دنیا در حوزه های دیگر است، افزود: کسی که دنبال گردشگری عشرتی است با محدودیت های که وجود دارد ایران را انتخاب نمی کند و به کشور مراکش، و شهرهای کازابلانکا، آنتالیا و امثال اینها می رود. پس سهم ما از سایر حوزه های گردشگری می تواند افزایش پیدا کند.
شیر کوند تصریح کرد: به دلیل این که اقتصاد ایران متکی به درآمدهای نفتی است بخش گردشگری در اقتصاد کشور دیده نشده و درآمدی برای ما نداشته است چون چنین نیازی برای اقتصاد کشور حس نمی شد.
وی با بیان این که گردشگری در سبد هزینه ای خانوارهای ایرانی جای ندارد، ادامه داد: گردشگری را به عنوان یک تفنن نگاه می کنند. نیاز خانوارها و افراد در رژیم هزینه ای خانوار دیده نشده است که یکی از دلائل دیده نشدن گردشگری در اقتصاد کشور است.
معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: ورود گردشگران خارجی به ایران اسلامی وضعیت برد- برد خواهد بود؛ چرا که موجب درآمد زایی، اشتغال زایی، راه اندازی مراکز اقامتی و هتل های کشور و رونق صنایع دستی ما خواهد شد که سازمان میراث فرهنگی در این خصوص مشوق ها و برنامه های خوبی دارد.
شیرکوند گفت: هم اکنون کشور ما در یک فرصت طلایی قرار گرفته است که به دلیل تغییر باورهای غلطی که از قبل بوده این امر به وجود آمده است و دیگر چنین صداهایی را کمتر در سطح کشور می شنویم؛ چراکه با درخواست های مسئولان استانی، ائمه جمعه، نمایندگان مجلس و شهرداری و شوراهای شهرها برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری مواجه هستیم و این باورهای غلط تغییر کرده است.
پایان پیام/
نظر شما