کنگره سبط النبی باید افراد را به سیره زندگی امام حسن(ع) نزدیک تر کند

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: باید برای گنگره امام حسن(ع) برنامه هایی تدوین شود که علاوه بر معرفی، جنبه تربیتی و تاثیر گذاری بالایی داشته باشد و افراد را به سیره زندگی امام حسن(ع) نزدیک تر کند.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، در خصوص برگزاری کنگره بین المللی "سبط النبی"با موضوع امام حسن مجتبی(ع)، اظهار داشت: اهل بیت (ع) بهترین الگوی زندگی هستند، برگزاری اینگونه کنگره ها علاوه بر معرفی این شخصیت ارزشمند الهی در سطح جهانی، فرصت مناسبی بررسی سیره و سبک زندگی و الگو برداری از منش آن هاست.

 

وی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که در زندگی معصومین (ع) مشاهده می شود تغییر رویکرد آن ها در شرایط و دوره های مختلف زندگی ست، ما نیز باید در همین مسیر حرکت کنیم و برای ارائه آموزه های دینی و تبلیغ آن، از روش هایی استفاده کنیم که بر اساس شرایط زمان و نیازها جوامع باشد.

 

برگزار کنندگان کنگره امام حسن(ع) عامل به فرامین ایشان باشند

آیت الله حسینی بوشهری بیان داشت: کسی می تواند امام حسن(ع) را به عنوان الگوی معرفتی، اخلاقی و انسانی معرفی کند که صفات حضرت را در خود متجلی کرده و عامل به کلام ایشان باشد، بنابراین برای چنین کار بزرگی عوامل این کنگره ابتدا باید اخلاص داشته و در درجه بعد خودشان عامل به فرامین حضرت مجتبی(ع) باشند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که یکی از بارزترین ویژگی های امام حسن مجتبی(ع) کرامت ایشان بود، تصریح کرد: کریم بودن ابعاد مختلفی دارد و تنها با بخشش مال و ثروت به دست نمی آید، هرکس به روش های مختلف می تواند نسبت به دیگران کرامت داشته باشد، حتی همین لبخند، برخورد صحیح، ابتدا سلام کردن، تکریم و ادب به دیگران کرامت هستند.

 

کنگره امام حسن(ع) باید افراد را به سیره زندگی ایشان نزدیک تر کند

وی عنوان داشت: در این کنگره باید اتفاقی بیافتد که پس از برگزاری آن حداقل افرادی که در آن حضور پیدا می کنند علاقه مند شوند و سعی کنند خود را به سیره زندگی امام حسن(ع) نزدیک تر کنند.

 

آیت الله حسینی بوشهری افزود: در بین مردم جهان امروز یک گمشده اصلی وجود دارد و آن هم دین است، زمانی که انسان ها از همه مسائل مادی خسته می شوند به مباحث دینی، مذهبی و معرفتی روی آورند تا به آرامش برسند، در این مسیر نیز به این موضوع توجه می کنند که تکلیفشان نسبت به خداوند متعال چیست؟، بنابراین این کنگره می تواند یک بُعد تبلیغی وسیعی داشته باشد که باید از همه ظرفیت های آن استفاده کرد.

 

تبیین شود مسئله ظهور ادامه نهضت امام حسن(ع) است

مدیر حوزه های علمیه کشور ابراز داشت: باید برای گنگره امام حسن(ع) برنامه هایی تدوین شود که علاوه بر معرفی، جنبه ای تربیتی و تاثیر گذاری بالایی داشته باشد، همچنین خوب است به مسئله انتظار نیز اشاره ای شود تا همگان نسبت به فرزند ایشان حضرت صاحب الامر(عج) و مسئله ظهور دیدگاه روشنی پیدا کنند.

 

کسی که به دنیا وابسته شود خوف آخرت از دلش بیرون می رود

وی در ادامه به حدیثی از امام حسن مجتبی(ع) اشاره کرد و گفت: کسانی که به دنیا وابسته می‌شوند، نتیجه طبیعی اش این است که خوف آخرت از دل آن ها بیرون می رود و چنان در این عرصه تاخت و تاز می کنند که گویی هیچ باوری نسبت به آخرت ندارند و هیچ نشانه ای را در این رابطه قبول ندارند.

 

عضو هیات رئیسه جامعه مدرسین بیان داشت: کسی که اعتقادش را نسبت به آخرت از دست بدهد دیگر دلش شکسته نمی شود، به فکر فرو نمی رود و کاری برای آخرتش نمی کند و در واقع بنده دنیا می شود.

 

آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد: کسانی که حرص و آزشان به دنیا زیاد شده و لذات شهوات دنیایی برایشان جاذبه پیدا می کند، با آخرت فاصله پیدا می کنند و برخلاف میل باطنی شان به مطلوب دنیایی هم نمی رسند.

 

پایان پیام/

کد خبر 375391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha