منابع کتب درسی آموزش و پرورش آسیب شناسی شود

دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، گفت: گره های اصلی و ابعاد مختلف نظریه اسلامی علم و دین و دلالت های آن در برنامه درسی باید مورد بررسی قرارگرفته و وضع موجود منابع کتب درسی آسیب شناسی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم، امروز(22اردیبهشت) در میزگرد علمی پنجمین همایش سالانه همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه که با موضوع "نظریه اسلامی علم و دین و دلالت‌های آن در برنامه درسی" در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار ‌‌شد، تصریح کرد: نوع علمی که در آموزش و پرورش آموزش داده می شود و نوع ارتباطی که آن علم با مبانی جهان بینی و اعتقادی ما دارد، مساله مهم و عمیق و ناپیدای آموزش و پرورش است.

 

وی افزود: اسلامی سازی علوم در آموزش و پرورش نیز مطرح بوده است و کارگروهی نیز در این رابطه از سال های گذشته تشکیل شده است.

 

دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، بر ضرورت آسیب شناسی منابع کتب درسی تاکید کرد و اظهار داشت: گره های اصلی و ابعاد مختلف نظریه اسلامی علم و دین و دلالت های آن در برنامه درسی باید مورد بررسی قرار بگیرد و وضع موجود منابع کتب درسی آسیب شناسی شود.

 

حجت الاسلام والملسمین ذوعلم، خاطرنشان کرد: باید دید، دانش دینی که به دانش آموزان منتقل می شود آیا با مبانی اصیل و دینی ما کاملا منطبق است و اولویت ها و رویکردها رعایت شده است یا نه؟

 

 

وی با بیان اینکه تلاش ها غالبا تلاش های فردی مبتنی بر ترجیحات شخصی است، گفت: امیدواریم با همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه اگر چه کند اما ما را به راه روشنی برساند.

 

دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، ادامه داد: باید از رویکرد کار علمی جمعی استفاده کنیم و گروه های تیمی کار تحقیاتی انجام دهند تا مفید واقع شود.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 37933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha