قرآن کریم مبنای کار فرهنگی باشد

خبرگزاری شبستان: امام جمعه جهرم با اشاره به جایگاه قرآن کریم در جامعه، گفت: مبنای کار بزرگان دینی و عمای ما قرآن بوده و بیشتر افراد جامعه وقتی بدانند منبع یک مطلب قرآن کریم است مورد قبول آنها واقع می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از جهرم، به نقل از روابط عمومی قرارگاه فرهنگی ولایت جهرم، حجت الاسلام دکتر لطف الله دژکام، امام جمعه جهرم در گردهمایی روحانیان، طلاب، مبلغان و فعالان فرهنگی این شهرستان که در تالار فردوسی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جهرم برگزار شد، گفت: با توجه به وجود 28 هزار دانش آموز در شهرستان جهرم با یک گستره وسیع از توقعات، نیازمند به 150 نفر مبلغ و نیروی فرهنگی هستیم تا هر کدام با تحت پوشش قرار دادن 200 نفر بتوانند کار تربیتی خود را انجام دهند.

 

 

وی با اشاره به محدود بودن تعداد روحانیان در شهرستان جهرم، افزود: اگر خداوند متعال اذن داده باشد این جمعیت کم بر حجم کار زیاد فائق آمده و برنامه های فرهنگی به پیش می رود.

 

 

ضرورت الگوگیری از چهارچوب های فرهنگی رهبری انقلاب در برنامه های تبلیغی

 

امام جمعه جهرم با بیان اینکه ما عرصه تخصصی برای فعالیت روحانیان قائل هستیم، گفت: چهارچوب های فرهنگی بسیار زیبایی در کلام رهبری معظم انقلاب وجود دارد که به صورت دسته بندی شده بر خروجی سایت ایشان قرار گرفته و تقاضا داریم با مراجعه به این مطالب آن را در برنامه های تبلیغی خود قرار دهید.

 

 

وی با اشاره به بیان واژه "نمی دانم" در مواجهه با سوالاتی که اطلاعاتی از آن نداریم، بیان کرد: این نمی دانم گفتن را طلبه ها باید جدای از سایر حرفه ها مدنظر قرار دهند و گاهی اوقات شرایطی برای ما ایجاد می شود که به نظرمان اگر بگوییم نمی دانم مشکلی برایمان پیش می آید.

 

 

شعارهای فرهنگی قرارگاه ولایت برگرفته از قرآن کریم است/لزوم همکاری سایر نهادها در برنامه های فرهنگی

 

رئیس قرارگاه فرهنگی ولایت جهرم با اشاره به لزوم همکاری سایر نهادها در راستای اجرای هر چه بهتر برنامه های فرهنگی، گفت: شعارهای این قرارگاه برگرفته از قرآن کریم بوده و باید سبک کار فرهنگی ما بر اساس این کتاب آسمانی باشد چرا که در مقابل آن همه سرتسلیم فرود می آورند.

 

امام جمعه جهرم با اشاره به ارزش و جایگاه قرآن کریم در جامعه، گفت: مبنای کار بزرگان دینی و عمای ما قرآن بوده و بیشتر افراد جامعه وقتی بدانند منبع یک مطلب قرآن کریم است مورد قبول آنها واقع می شود.
 

 

وی با اشاره به لزوم الگوگیری از کتاب شذرات المعارف مرحوم آیت الله شاه آبادی، استاد امام خمینی (ره) در برنامه های فرهنگی، خاطرنشان کرد: اساس و محتوای این کتاب بر مبنای قرآن کریم بوده و باید با مطالعه آن اصل برنامه تبلیغی خود را بر این اساس تبیین کنیم.

 

 

اصول مدنظر مرحوم شاه آبادی راه درمان شبیخون فرهنگی دشمنان

 

امام جمعه جهرم با بیان اینکه باید به فکر درمان تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمنان باشیم، گفت: در روش مرحوم آیت الله شاه آبادی چهار اصل را باید مدنظر قرار دهیم و در نخستین مرحله باید هرچه می گوییم بر اساس قرآن کریم باشد.

 

 

وی با اشاره به ارزش و جایگاه قرآن کریم در جامعه، بیان کرد: مبنای کار بزرگان دینی و عمای ما قرآن بوده و بیشتر افراد جامعه وقتی بدانند منبع یک مطلب قرآن کریم است مورد قبول آنها واقع می شود.

 

 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در سخنان و گفته های خود باید متکی به قرآن باشیم، مسئله ولایت و اطاعت پذیری از رهبری را دومین شیوه مرحوم شاه آبادی در مسائل فرهنگی دانست که باید مدنظر مبلغان دینی قرار بگیرد.

 

 

قبول اعمال انسان ها در گرو عنایات حضرت ولی عصر (عج)

 

وی با بیان اینکه در مرحله نخست، وجود مقدس امام زمان (عج) به عنوان محور اصلی رهبری جامعه مطرح است، اظهار کرد: قبول اعمال انسان ها به واسطه امام زمان (عج) است و مجتهدان نیز چهارچوب عملی را تبیین می کنند.

 

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان اینکه در پیشگاه الهی قبولی اعمال در گرو عنایات امام عصر (عج) است، گفت: ما ولی فقیه را نائب امام زمان (عج) و اطاعت از او را در طول اطاعت از امام می دانیم.

 

 

وی با بیان اینکه با بررسی نقش انسان کامل به تبیین نقش ولی فقیه در جامعه می رسیم، عنوان کرد: باید این نقش در جامعه رشد کند چرا که اگر توجه به فرمان رهبری نداشته باشیم نافرمانی امام زمان می کنیم.

 

 

امام جمعه جهرم سومین نکته از مسائل مورد تاکید مرحوم شاه آبادی در کتاب شذرات المعارف را ایجاد اخوت میان برادران دینی دانست و اظهار داشت: نیاز است تا صفحه به صفحه این کتاب شریف مورد مطالعه روحانیان قرار گرفته و از آن درس بگیریم چرا که به روش های قرآنی ایمان داریم و معتقدیم بسیاری از مشکلات به این شیوه قابل حل شدن است.

 

 

نیازمند به همکاری سایر افراد جامعه در راستای تحقق شعارهای فرهنگی قرارگاه ولایت

 

وی با بیان اینکه در عرصه فرهنگی باید با کمک رسانه ها، دستگاه های و فعالان فرهنگی حضور جدی داشته باشیم، تصریح کرد: شعار سبک زندگی اسلامی با شیوه عملگرایانه که عنوان کار قرارگاه فرهنگی ولایت در ماه مبارک رمضان است در راستای هماهنگ شدن برنامه های مبلغان دینی بوده و باید در این راستا یک حرکت هماهنگ داشته باشیم.

 

 

استاد حوزه علمیه جهرم ماه مبارک رمضان را فرصتی مناسب در راستای عملی کردن این سرفصل گسترده و شعار ماه دانست و هماهنگی و اتحاد مبلغان و طلاب را در عملی کردن این این شعار لازم و ضروری عنوان کرد.

 

 

لزوم توجه به مسائل شرعی در جامعه

 

وی تأدب و نظاهر به شرع را از دیگر موارد مورد تاکید مرحوم شاه آبادی دانست که باید در برنامه های تبلیغی روحانیون قرار بگیرد و رعایت این اصول را از جمله مسائل مورد اهمیت و قابل توجه خواند که در صورت عدم رعایت آن توسط افراد باید مورد تذکر واقع شود.

 

 

حجت الاسلام دژکام لزوم توجه به مسائل شرعی را مورد تاکید جامعه و به ویژه مسئولان عنوان کردو ساده زیستی و تلاش برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه را از جمله موارد مورد توجه مبلغان دینی از دیدگاه کتاب شذرات المعارف خواند.

 

 

ارتباط فرهنگ و اقتصاد در جامعه

 

وی با اشاره به ارتباط فرهنگ و اقتصاد در جامعه، گفت: برای عملی کردن شعار سبک زندگی اسلامی با رویکرد عملگرایانه باید به سراغ درد مردم برویم و در صورت توان و در چهارچوب قانون و شرع پاسخگوی نیازها باشیم.

 

 

کار فرهنگی تنها به حرف زدن نیست

 

امام جمعه جهرم با بیان اینکه روش کار فرهنگی تنها به حرف زدن نیست و باید در عمل آن را نشان داد، گفت: در این زمینه نباید از دعا غافل بمانیم.

 

 

ورود خواهران مبلغ به عرصه تبلیغ دین

 

وی همچنین با اشاره به وجود مدرسه علمیه خواهران حضرت نرجس (ع) و تربیت 45 مبلغ خواهر در مدت زمان 6 سال از تاسیس این مدرسه، بیان کرد: حیطه کار تبلیغی خواهران در جهرم با وجود تازه تاسیس بودن مدرسه علمیه حضرت نرجس در ابتدای کار بوده و این مهم فرصتی برای خواهران طلبه است تا با حضور خود در عرصه تبلیغ زمینه کار فرهنگی و دینی در جامعه توسعه پیدا کند.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 380472

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha