به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان، نخستن جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در وزارت ورزش و جوانان (با محوریت عفاف و حجاب) همزمان با21 تیرماه روز گرامی داشت عفاف و حجاب درساختمان شماره یک وزارتخانه برگزار شد.
دکتر عبدالحمید احمدی، رئیس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان وزارت ورزش و جوانان این نشست را دارای 2 وجه عنوان و تصریح کرد: اولین مسئولیت همه دستگاه ها در خصوص اصل عفاف و حجاب و حدود شرعی و قانونی است که دستگاه ها باید رعایت و به وظایف حاکمیتی شان عمل کنند و دیگری رسیدگی به تکالیف تعریف شده است که باید راهکارهای مورد نظرآن مطرح و پیگیری های لازم انجام شود.
معاون امور فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان افزود: در این قانون که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است مجموعه ای از تکالیف و وظایف برای دستگاه های مختلف پیش بینی شده که مکلف به عمل هستند و در ابتدای این قانون یک سری راهکار و سیاست پیش بینی شده است که وجهه عمومی دارد و همه دستگاه ها باید برای آن برنامه داشته باشند.
احمدی چند نکته را در خصوص رسیدگی به موضوعات این ستاد مطرح کرد و گفت: اول این که موضوع عفاف و حجاب باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد، پوشش رسمی در ادارات کشور باید بررسی شود، نظارت هایی است که باید در حریم عفاف و حجاب انجام شود، استانداردهایی که برای تعریف عفاف و حجاب لازم است، ارزیابی از کارهای صورت گرفته، پرداختن به فعالیت های فرهنگی و مطالعاتی که مرتبط با حوزه عفاف و حجاب است و هم چنین در نظر گرفتن برنامه های تشویقی از مهم ترین این موارد است. باید دید که به چه شیوه ای می توانیم در وزارت ورزش و جوانان این موارد را جاری و عملیاتی کنیم.
وی در ادامه به تشکیل ستاد اشاره و خاطرنشان کرد: در هر دستگاه ستادی تشکیل شده که ستاد مرکزی صیانت در امر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در وزارت کشور مستقر و بحث حقوق شهروندی نیز به آن اضافه شده است.
رئیس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان وزارت ورزش و جوانان افزود: در قانونی که قبل از ادغام سازمان ملی جوانان و تربیت بدنی سابق ابلاغ شده است وظایفی در متن مصوب وجود دارد که در دو بخش ورزش و جوانان تکالیف ما را نسبت به سایر دستگاه ها بیشتر کرده است.
معاون امور فرهنگی، آموزشی و پژوهشی وزارت ورزش و جوانان توضیح داد: چهارده تکلیف در حوزه سازمان ملی جوانان و هجده تکلیف در حوزه تربیت بدنی تعریف شده است که باید با توجه به ادغام دو سازمان و ایجاد وزارت ورزش و جوانان بررسی و بازبینی شوند.
وی ادامه داد: راجع به موضوع عفاف و حجاب بحث های بسیاری می توان کرد اما اینکه در این جمع که با هدفی مشخص تشکیل شده چه اقدامی می توان انجام داد؟ حائز اهمیت است. ما باید خود را در چارچوب هدف مشخص شده قرار دهیم چراکه با یک تکلیف قانونی مواجه هستیم.
رئیس ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان وزارت ورزش و جوانان در بحث عفاف و حجاب در ادامه این نشست نگاه مدیریتی را مکمل نگاه فرهنگی عنوان و تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان نهادی حاکمیتی است و قانونی مصوب شده دارد. تکالیفی برای وزارتخانه تعیین شده که باید در راستای نقش حاکمیتی به آن بپردازد.
احمدی در پایان تاکید کرد: باید بر اساس احکام تکلیفی، در هر بخش چه ورزش و چه جوانان تفکیک انجام دهیم تا برای هرکدام پیش بینی های لازم صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما