به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد سید محمد میرمحمدی استاندار یزد، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سالن زنده یاد حمیدیا برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن لیالی پر عظمت قدر، ابراز امیدواری کرد که این شب های با ارزش موجب آن شود که میان تحجر و تعصبات کور از یک سو و اعتقاد و ایمان راسخ از سوی دیگر، تمیز قائل شویم و گفت: در واقع شب 19 ماه مبارک رمضان آغاز جلوه گاه تمیز اقشار متعصب و متحجر با اقشار روشنفکر متدین و معتقد است و امیدواریم به لطف الهی همه در طیف افراد روشن و متدین و معتقد قرار گیریم و جنبه های تعصبات کور را از زندگی خود دور کنیم.
استاندار یزد سپس با تشکر از زحمات حوزه معاونت برنامه ریزی استانداری، فرمانداران و کارشناسان مختلف در ارتباط با توزیع اعتبارات استانی به سه مشکل موجود در این خصوص اشاره کرد و گفت: اولین مشکل این است که اعتبارات عمرانی در سطح کشور کاهش یافته و این امر یک مشکل اساسی است.
وی ضمن اینکه تعداد زیادی از طرح های نیمه تمام در جای جای استان های کشور وجود دارد و همه به دنبال این هستند که با جذب حداقل اعتبارات، این پروژه ها به نحوی به اتمام برسد اظهار داشت: در نهایت اینکه با مشکل روال سنتی توزیع بودجه مواجهیم و به یکباره نمی توان به صورتی عمل نمود که بر یکسری پروژه ها متمرکز شد و برخی دیگر را نادیده گرفت.
میرمحمدی افزود: مجموعه این مسائل به ما این پیام را می دهد که راه چاره ای جز همین راه طی شده وجود ندارد مگر اینکه سیاست های کلی بودجه کشور تغییر کند و بتوان شکل جدیدی به بحث توزیع اعتبارات داد.
عالی ترین مقام اجرایی استان یزد در ادامه خواستار توجه به ظرفیت های بودجه 93 کشور به عنوان یک امر بسیار مهم شد و خاطر نشان کرد: باید بتوانیم از ظرفیت هایی که در بحث بودجه برایمان فراهم شده استفاده کنیم و توجه مجموعه های مختلف را به نحوی به این ظرفیت ها معطوف کرده و واحدهای مختلف نیز باید از این ظرفیت استفاده کنند و امیدواریم به این نحو، تا حدودی مشکلات جبران شود.
وی سپس ابراز امیدواری کرد: نقایص موجود با برخی پیش بینی ها و تلاش های آینده و منابع اعتباری جدید برطرف شود و صورت مطلوبی در توزیع اعتبارات داشته باشیم.
میرمحمدی تخصیص اعتبار را بحث مهمی دانست و تصریح کرد: اگر تلاش خود را روی تخصیص کامل اعتبارات بگذاریم راضی کننده است و امیدوارم بتوانیم کارهایی که در اثر توزیع اعتبار برنامه ریزی کرده ایم به سرانجام برسد و شاهد پیشرفت برنامه ها باشیم.
استاندار یزد در ادامه با اشاره به بحث لزوم بهره گیری از مشاغل خانگی خواستار برنامه ریزی مناسب در این خصوص از سوی مسئولان امر شد و خاطر نشان کرد: قبل از اینکه بحث مدیریت جهادی و عزم ملی را در رابطه با گسترش مشاغل خانگی مطرح کنیم باید برنامه ریزی مناسبی در این خصوص داشته باشیم تا به بن بست نخوریم چرا که در هر کار تولیدی ابتدا یافتن بازارهای هدف مطرح است و باید بازاریابی مناسبی برای محصولات تولیدی انجام شود و سلایق بازار و مشتری و نیازهای آن سنجیده و کار تولید در مشاغل خانگی بر اساس آن برنامه ریزی شود.
رییس شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد تصریح کرد: وقتی از 340 رشته مشاغل خانگی صحبت به میان می آید، باید به همین اندازه نیز بازار هدف برای محصولات تولیدی آن پیدا نمود و تداوم بازار و عدم موقتی بودن آنرا نیز تضمین کرد تا از مصارف مستمر اطمینان یافت و آنگاه به سراغ تولید رفت.
وی افزود: اگر تولید کننده مشاغل خانگی بدون توجه به این مسائل به سراغ تولید برود، به مرور زمان با مشکل مواجه شده و بدهکاری تسهیلات اخذ شده بانکی و اقساط عقب افتاده، وی را با مشکلات جدیدی روبرو خواهد کرد.
استاندار یزد در پایان خواستار طرح و بررسی موضوع مشاغل خانگی در کارگروه تخصصی اشتغال استان شد تا با توجه به همه جوانب امر، این موضوع به عنوان یکی از ضروزت های فعلی و آتی جامعه دیده و دنبال شود و تصریح کرد: باید به بهبود مناسبات بین المللی به عنوان عامل مهمی در گسترش بازاریابی و تجارت نگریسته شود و بدانیم که این امر زمینه ساز دستیابی هر چه بیشتر و بهتر به بازارهای هدف است و امیدوارم مجموعه این مسائل به گونه ای دنبال شود تا با عزمی راسخ و مدیریتی فعال، موضوع مشاغل خانگی به سرانجام مطلوب برسد.
پایان پیام/
نظر شما