به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های استان، علیاکبر جمالی رئیس انجمن نابینایان ایران، در نشستی با مسئولین بهزیستی و کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، با بیان اینکه تاکنون در 9 شهر کشور این اتفاق افتاده، ادامه داد: کرمانشاه دهمین شهر کشور است که صاحب این کتابخانه می شود.
وی با تاکید بر اینکه تا شش ماه هزینه رفت و آمد افراد نابینا برای استفاده از کتابخانه را پرداخت میکنیم، گفت: پس از شش ماه بهزیستی باید این کار را انجام بدهد.
رئیس انجمن نابینایان ایران، در ادامه به آغاز فعالیت انجمن نابینایان از سال 72 اشاره کرد و گفت: برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی، پیگیری مسائل حقوقی نابینایان، مشکلات اشتغال نابینایان و... در این انجمن دنبال میشود.
عبدالرضا میرزاییان مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، نیز اظهار کرد: ایجاد کتابخانه گویا ویژه کودکان نابینا در اولویتکاری قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه نابینایان نیاز به توجه ویژه مسئولان و دستاندرکاران مربوطه دارند، گفت: استعدادهای قابل تحسینی در بین افراد روشندل وجود دارد که باید زمینه و بستر برای شناسایی و شکوفایی آنها فراهم شود.
معصومه حسنی خوانساری کارشناس ادارهکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه، نیز در این خصوص کفت: هم اکنون تعداد اعضای روشندل کتابخانههای عمومی 98 نفر است.
وی میزان فضای در نظر گرفته شده برای نابینایان را 120 متر عنوان کرد و افزود: 126 عنوان کتاب با خط بریل در 600 نسخه داریم.
وی با بیان اینکه تعداد کتب گویای ادارهکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه 500 کتاب است، متذکر شد: باید از بسترهای موجود در جامعه برای توانمندسازی معلولان استفاده شود.
پایان پیام/
نظر شما