به گزارش خبرنگار شبستان، مهدوی، مشاور استاندار تهران در جلسه امروز بررسی مسئله حجاب و عفاف در دستگاه های اجرایی با بیان اینکه حجاب یکی از اصلی ترین ارزش های اسلامی و دینی است، گفت: حجاب یادگار حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) است.
وی با بیان اینکه حجاب امری ارزشمند و مقدس است، شکی نیست، اظهار کرد: در سال های اخیر حمله های فراوانی علیه دولت در مورد حجاب و عفاف صورت گرفته است، اینکه بخواهیم گناه را به گردن دیگری بیندازیم این به معنای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت است ،بنابراین باید در فضای آرام و به دور از هیجانات به بهبود وضعیت حجاب در جامعه بپردازیم.
مهدوی در ادامه تصریح کرد: در جامعه ای که تهمت، دروغ، قصاص قبل از جنایت و اختلاس های میلیاردی رواج داشته است ،نمی توان به مقوله حجاب و عفاف فارغ از مقولات فرهنگی دیگری پرداخت.
مشاور استاندار تهران خاطرنشان کرد: در روزگار ما امر به معروف و نهی از منکر فقط در بیرون بودن چند تار موی زنان خلاصه می شود در صورتی که مشکلات مهمتر از آن هم در جامعه وجود دارد.
وی با بیان اینکه مشکلات حجاب و عفاف در جامعه ما فقط با عزم ملی برطرف خواهد شد، تصریح کرد: با رفتارهای سلبی موفق نخواهیم بود.
مهدوی آموزش را بهترین راه توسعه و ترویج عفاف و حجاب در جامعه عنوان کرد و افزود: بیش از تبلیغات هیاهو باید اقدامات متفکرانه در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه صورت گیرد.
وی با بیان اینکه قانون گذار در آیین نامه حجاب و عفاف اصل را بر روش های ایجابی و اثباتی گذاشته است نه روش های دفعی و سلبی، اظهار کرد: تمام وظایف دستگاه ها در قبال عفاف و حجاب در این آیین نامه مشخص شده است.
وی با بیان اینکه رفع اشکال قانونی در عرضه تولید و توزیع پوشاک و نظارت و ارزیابی بر عملکرد رسانه ها از جمله موارد مهم مطرح شده در آیین نامه عفاف و حجاب است، خاطرنشان کرد: اگر دستگاه ها به وظایف خود در این راستا به خوبی عمل کنند در فرهنگ سازی عفاف و حجاب موفق خواهیم شد.
وی با بیان اینکه همچنین الزام اتحادیه ها، صنوف و سندیکاها در مقابله با امر بدحجابی از دیگر مواردی است که در قانون عفاف و حجاب به آن توجه ویژه شده است، اظهار کرد: زمینه طرح و عنوان شدن مسئله حجاب از جمله موارد مهمی است که در این قانون به آن توجه ویژه شده است.
مهدوی با بیان اینکه دولت نمی تواند به تنهایی بار مسئولیت حجاب و عفاف را به دوش بکشد، افزود: استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در این راستا بسیار تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: تا زمانی که قهرمان فیلم ها و سریال های ما زنان چادری، محجبه و تحصیلکرده نباشد نباید توقع داشته باشیم که نسل امروز ما به حجاب توجه ویژه داشته باشند.
وی راه اندازی کمپین های تبلیغاتی، الگوسازی، حمایت مادی و معنوی از دستگاه ها، برنامه سازی های جذاب و الگوهای جذاب را از دیگر موارد مهم در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برشمرد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که ما الگوسازی مناسب در مورد بحث حجاب نداشته باشیم، موفق نخواهیم بود و همچنین دستگاه ها باید آثار جذابی که می تواند مسئله حجاب را تقویت کند، تهیه و در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
وی با ابراز تأسف از سیستم آموزشی کشور که در طول 12 سال تحصیلی نتوانسته یک الگوی مناسب برای نسل جوان امروز ارایه دهد، گفت: جای سوال است که چرا بعد از 12 سال آموزش و بعد هم دانشگاه ما نتوانستیم الگوهای مناسبی که مطابق با ذائقه نسل جوان امروز ما باشد، ارایه دهیم. چرا باید زبان تریبون های ما همواره زبان پرخاشگرانه باشد و چرا نباید با زبان لین مسایل فرهنگی را برای نسل جوان امروز آموزش دهیم.
پایان پیام/
نظر شما