به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، علی حیدری، مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل، پیش از ظهر امروز (20 آبان ماه) در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت دهه ارتقا ایمنی راه ها، اظهار کرد: آمار تلفات جاده راه های استان در 28 ماهه گذشته بیش از 422 کشته و 1020 زخمی در جاده ثبت شده است که این آمار متعلق به حمل و نقل پایانه های استان است.
وی، با اشاره به اینکه 58 پرونده قضایی برای شکایت مردمی از این سازمان به خاطر ایمنی جاده ها صورت گرفته است، تصریح کرد: تا به امروز از این آمار 20 مورد رای صادره شده است که در 16 مورد سازمان تبرئه در یک مورد محکوم به پرداخت 2 میلیون و 600 هزار تومان شده و در سه مورد به دادگاه تجدید نظر ارجاع داده شده است.
حیدری، با بیان این مطلب که اگر فرهنگ رانندگی در خصوص سرعت، سبقت و بی احتیاطی رانندگان همچنان ادامه داشته باشد شاهد چنین فجایع خواهیم بود، خاطر نشان کرد: رسانه ها در بیشتر موارد مقصر را جاده ها معرفی می کنند اما در مواقع بررسی پرونده ها شاهد بالا بودن اشتباهات فردی در پرونده ها هستیم که امیدواریم رسانه ها نیز در این خصوص همکاری بیشتری با این سازمان در خصوص فرهنگ سازی داشته باشند.
این مقام مسئول، با اعلام اینکه 40 درصد کاربری های مسکونی داخل شهر اردبیل خالی است، افزود: بیش از 40 درصد کاربری های مسکونی داخل شهر اردبیل خالی است و نیازی برای تغییر کاربردی زمین کشاورزی توسط برخی تعاونی ها در شهر اردبیل احساس نمی شود.
مدیر کل راه و شهرسازی استان، با اشاره به اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید در حفظ منابع طبیعی تلاش کنیم، ادامه داد: با هرگونه زمین خواری در استان به شدت برخورد خواهد شد و حتی برخی از تعاونی ها با عنوان مختلف و حتی دستگاه دولتی سعی در تغییر کاربری زمین کشاورزی دارند که با این تعاونی ها نیز برخورد خواهد شد.
وی، با بیان این مطلب که خرید و فروش زمین های کشاورزی جهت تغییر کاربری غیر قانونی است، عنوان کرد: چندین فقره شکایت صورت گرفته که از طریق مراجع قانونی و قضائی پیگیر هستیم و اجازه نخواهیم داد تا خارج از محدوده شهری تخلفات ساختمانی صورت گیرد.
حیدری، از مکاتبات مختلف با دستگاه قضائی و نظارتی و حتی دادستان کل کشور در خصوص مسئله زمین خواری خبر داد و گفت: 14 طرح جامع و تفصیلی در استان و شورای عالی معماری و شهرسازی تهیه شده که در آنها تهیه تحلیل سطوح و سرانه فضاهای شهری به صورت کامل مشخص شده است.
این مقام مسئول، با اعلام اینکه در 28 ماه گذشته بیش از 145 هکتار از بافت فرسوده شهرهای اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر و خلخال احیا شده است، اظهار کرد: ساماندهی حاشیه شهرهای اردبیل، پارس آباد و مشگین شهر در دست بررسی است تا بعد از تکمیل کمربندی های این شهرها شاهد رشد مجدد حاشیه نشینی نباشیم.
مدیر کل راه و شهرسازی استان، از تهیه کتابچه آموزشی قوانین آپارتمان نشینی با عنوان چهار دیواری اختیاری نیست در زمینه آشنایی با قوانین شهری توسط شهروندان خبر داد و تصریح کرد: در 28 ماه گذشته بیش از 43 هزار مسکن مهر احداث شده است که 758 واحد آن به صورت مشارکتی بوده که بیش از 17 هزار و 600 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی، با اشاره به اینکه در خصوص بهبود ایمنی و نگهداری محورهای ارتباطی شاهد کاهش میانگین سالانه 14 درصدی تلفات جاده ای هستیم، خاطر نشان کرد: عملکرد ماشین آلات راهداری استان به عنوان دستگاه نمونه کشوری معرفی شده است و بیش از 11 هزار و 800 شاخه گاردریل در سطح جاده های استان نصب شده است.
حیدری، در پایان سخنان خود، با بیان این مطلب که آسفالت چهار شهرک از هشت شهرک مسکن مهر به اتمام رسیده است، یادآور شد: پروژه های مختلفی در حال واگذاری به سرمایه گذاران در اختیار داریم و امیدواریم شاهد حضور سرمایه گذاران در این پروژه ها باشیم.
پایان پیام/
نظر شما