جایگاه مسجد در برنامه ششم توسعه فراتر از یک نمازخانه دیده شود

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اهتمام دولت و مجلس به جایگاه مسجد در لایحه بودجه 94 و برنامه ششم توسعه گفت: جایگاه مسجد در برنامه ششم توسعه باید فراتر از نمازخانه دیده شود.

مجتبی رحماندوست، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم ترسیم جایگاه مناسب مساجد در سند چشم انداز توسعه کشور به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: خوشبختانه در سال های اخیر مساجد جایگاه بسیار خوبی یافته اند به گونه ای که نقش فرماندهی و هماهنگی محلات با محوریت مساجد صورت می گیرد.

وی بیان کرد: در لایحه بودجه دولت و سند چشم انداز توسعه باید به فضاهای عبادی توجه ویژه ای صورت گیرد زیرا که مساجد به عنوان نقطه عطف و مرکز مدیریت به شمار می روند و بیش از یک نمازخانه باید دیده شود و اگر دولت و مجلس چنین جایگاهی را در برنامه ششم توسعه برای مساجد در نظر گیرند زمینه ساز تقویت مساجد می شود.

وی با تاکید بر اینکه شاخصه های یک مسجد فعال داشتن امام جماعت به روز و پاسخگو به مشکلات مردم است، تصریح کرد: امام جماعت باید مرجع رفع مشکلات مردم بوده و تمام وقت در مسجد حضور داشته باشد در صورتی که در مسجد نباشد جانشینی در مسجد به جای او در یکی از وقت های نماز حضور داشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: درب مسجد باید به روی نوجوانان و جوانان تمام وقت باز باشد تا بتوانند برنامه‌های اعتقادی، دینی و فرهنگی خودشان را از مسجد بیاموزند در حال حاضر متاسفانه درب مساجد پس از نماز ظهر و عصر به روی مردم بسته است و نماز صبح در تعداد زیادی از مساجد اقامه نمی‌شود.

وی یکی از ضرورت های مسجد را داشتن کانون فرهنگی هنری یا ورزشگاه یا پایگاه بسیج و حتی صندوق قرض الحسنه دانست و تاکید کرد: این مراکز می توانند عاملی برای جذب جوانان به مسجد شود و دیگر به مراکز غیر دینی سوق نمی یابند.

 

پایان پیام/

کد خبر 426556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha