ارتقای فرهنگ کتابخوانی با شیوه های نوین امکان پذیر است

خبرگزاری شبستان: استاد کتابخوانی و مدیر کتابخانه کاوه گفت: استفاده از ابزار نوین برای آموزش بسیار مهم است و به کمک فناوری های جديد می توان بسیاری از امور دینی، اعتقادی، اجتماعی را به جوانان آموزش داد.

حسن نوری،‌ استاد کتابخوانی و مدیر کتابخانه کاوه در ارتباط با مهم ترین موارد نادیده گرفته شده برای فرهنگ سازی در زمینه فرهنگ کتابخوانی در جامعه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: ابتدا این نکته متذكر مي شود که هر اندازه در راستای فرهنگسازی برای افزایش میزان مطالعه جامعه حرکت کنیم کم است اما باید دقت کنیم از زمان کودکیT‌فرزندانمان را با فرهنگ مطالعه آشنا کنیم.


وی افزود: عمده ترین مطلبی که امروزه در بحث کتابخانه ها با آن روبرو هستیم، عدم آگاهی افراد از مکان و فعالیت های مختلف کتابخانه ها است که لازم است این اطلاع رسانی به کمک آموزش های صداو سیما، دستگاه های تبلیغاتی و بنر در سطح شهر انجام شود.


مدیر کتابخانه کاوه تاکید کرد: متاسفانه امروزه جوانان ما به اندازه ای که از نرم افزارها آگاهی دارند از کتب مختلف اطلاع ندارند که لازم است متولیان امر به ویژه شهرداری در این زمینه اقدامات موثرتری انجام دهند.


وی با بيان اينكه مسئولان کتابخانه ها باید از میان افرادی انتخاب شوند که در زمینه کار خود متخصص و علاقه مند به کتابخوانی باشند، ادامه داد: اين گونه افراد در جذب مخاطبان به شکل موثرتري عمل مي کنند.


نوری اظهاركرد: انتخاب مسئولان کتابخانه های جوان و نوجوان از میان افرادی در همین رده سنی در ارتقای فرهنگ کتابخوانی موثر است زيرا فردی همفکر و همسن خودشان روش های مطالعه را به آنها آموزش می دهد.


مدیر کتابخانه کاوه تاکیدکرد: از سوی دیگر می توانیم بخشی از پیامک های تبلیغاتی را به امر کتاب اختصاص دهیم و از کلمات جذاب برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی به این شیوه بهره ببریم.

 

پایان پیام/

کد خبر 427382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha