حجت الاسلام والمسلمین حمید محمدی، قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی درباره پیگیری برای تجلیل از چهره های قرآنی در همایش دوسالانه چهره های ماندگار به خبرنگار شبستان گفت: هدف ابتدایی دبیرخانه این همایش بخش های حوزوی و قرآنی نبوده است و عدم انتخاب چهره فعال قرآنی از جامعه دانشگاهی ممکن است به دلیل نبود چهره های شاخص متناسب با مولفه های مدنظر باشد.
وی با بیان این مطلب که چهره های ماندگار در اولویت گزینشی رسانه ملی قرار دارد، اظهارکرد: اگر غفلتی در این زمینه شده باشد ما پیگیر می شویم تا در دوره های بعدی این همایش تقدیری درخور از چهره های ممتاز جامعه قرآنی کشور به عمل آورد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی با بیان این مطلب که طرح پوشش بیمه ای فعالان قرآنی با جدیت درحال پیگیری است، تصریح کرد: روزانه بخشی از فعالان قرآنی در سراسر کشور با این تلاش های پیگیر تحت پوشش بیمه ای و مزایای ناشی از آن قرار می گیرند و نزدیک به 3 هزار فعال این عرصه در صورت فقدان نقص در پرونده در نیمه دوم سال از این پوشش بهره مند می شوند.
دبیر شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی درباره نحوه انتخاب نمایندگان بخش مردمی در این شورا ابرازکرد: تمامی نهادهای مردمی نمایندگان خود را برای شرکت در انتخابات معرفی کرده اند از سوی دیگر فرصت کافی برای بررسی زمینه های فعالیتی و شایستگی افراد پیشنهادی در بازه زمانی 6 ماهه وجود داشت.
وی ادامه داد: در جلسه انتخابی این افراد روسای سازمان های عضو همچون سازمان های تبلیغات اسلامی و دارالقرآن الکریم حضور داشتند و حتی به آنها اعلام شد که در صورت تمایل می توانند افرادی را خارج از لیست پیشنهادی به دبیرخانه معرفی کنند، بنابراین امکان برای کاندیداتوری افراد داری صلاحیت سیاسی و حرفه ای برای حضور در شورای تخصصی منشور توسعه فرهنگ قرآنی فراهم شده است.
حجت الاسلام محمدی با ابراز خرسندی از انتخاب فعال ترین چهره های قرآنی به عنوان نمایندگان بخش مردمی در شورای توسعه خاطرنشان کرد: این افراد در فضایی آزاد از سوی اعضای شورای توسعه برای تکفل مسئولیت پیگیری مطالبات بخش مردمی انتخاب شدند.
پایان پیام/
نظر شما