به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمد جواد کبیر، معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایرانیان، امروز (24 دی) در جلسه بررسی چگونگی اجرای مرحله دوم برنامه تحول سلامت در بهداشت، گفت: بر اساس برنامه پنجم و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری ابتدا باید مردم را در برابر هزینه های سلامت حفاظت کرد.
وی با اشاره به پوشش همگانی بیمه سلامت، افزود: از ابتدای اردیبهشت سال جاری تا کنون بالغ بر هشت میلیون و 300 هزار نفر برای بیمه سلامت ثبت نام کردند که در حال حاضر تعداد هشت میلون و یک نفر دفترچه دریافت کردند که آحاد مردم نیازمند و تحت پوشش کشور دسترسی عادلانه به بیمه دارند.
کبیر ارتقا کمی و کیفی خدمات با استفاده از خرید راهبردی، التزام نظام سلامت به نظام سطح بندی و ارجاع را از وظایف سازمان بیمه سلامت اعلام کرد.
وی اظهارداشت: در سال 84 تا 92 بین سازمان بیمه و وزارت بهداشت تفاهم نامه ای امضا شده بود که در این مدت فراز و نشیب های وجود داشت و رابطه قابل قبول کمرنگ بود.
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایرانیان تصریح کرد: در سال جاری با کمک سازمان بیمه و دانشگاه علوم پزشکی تفاهم نامه ها تحلیل محتوا و پیاده سازی شدند که این تفاهم نامه منعقد شده از کاربردی ترین تفاهم نامه ها است که امسال برای اولین بار دستورالعمل اجرایی به استان ها ابلاغ شد.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون حدود 453 میلیارد تومان پول به دانشگاه ها تزریق شده است که به زودی با تزریق 200 میلیارد تومان دیگر از محل اعتبار یک درصد ارزش افزوده این اعتبار به 653 میلیارد تومان می رسد.
کبیر با بیان اینکه دانشگاه های شهرستان ها موضوع پزشک خانواده را با جدیت در حال پیگری هستند، گفت: در همین راستا این جلسه را می توان اولین جلسه رسمی اعلام کرد.
وی افزود: از 3 هزار و 700 مجری حدود یک هزار و 200 مرکز بهداشتی درمانی اقدام به بهسازی، مرمت و تجهیز مرکز خود کردند.
معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایرانیان اظهارداشت: با توجه به اینکه برای اعتبارات ما از دو منبع برخوردار بودیم از محل صندوق توسعه روستایی یک هزار و 100 میلیارد تومان و از محل یک درصد ارزش افزوده نیز یک هزار و 100 میلیارد تومان اختصاص یافته است که برای این منبع در خروجی به یک توافق رسیدیم.
وی با بیان اینکه 3 تا 4 درصد از حقوق پرستار، ماما و پزشک از محل اعتبارات صندوق ذخیره روستایی پرداخت می شود، تصریح کرد: در اعتبارات ارزش افزوده برخی دانشگاه ها تا کنون اقدامات خوبی انجام داده اند.
پایان پیام/
نظر شما