مولفه های بومی و فرهنگی کردستان در تولیدات صدا و سیما مورد توجه باشد

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در کردستان بر بهره گرفتن از خصوصیات فرهنگی، روحی و احساسی و عقلانی مردم این استان در تولید برنامه های صدا و سیما تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسینی شاهرودی، شامگاه شنبه (18 بهمن) در نشست مدیران و معاونین شبکه استانی با تبریک سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: صدا و سیما بیش از هر رسانه دیگری در بین مردم نفوذ دارد پس دارای ظرفیت بال و ماموریت ارزشمندی است و این ماموریت ها برای ما تعیین و تکلیف مشخص می کند.

 

حجت الاسلام حسینی شاهرودی با  بیان جمله ارزشمند رهبر انقلاب در مورد صدا و سیما مبنی بر اینکه صدا و سیما دانشگاه عمومی است، اظهار داشت: صدا و سیما همانند دانشگاه باید کارش تعلیم و تربیت در سطح وسیع باشد.

 

نماینده ولی فقیه همچنین با اشاره به مشخصات فرهنگی استان افزود: شبکه استانی با بهره گرفتن از خصوصیات فرهنگی، روحی و احساسی و عقلانی مردم می تواند برنامه های ارزشمندی را تهیه و تولید کند، و از انجایی که این روحیات فرهنگی، هنری فرصت هایی برای کل ایران فراهم می کند پیشنهاد می شود به مولفه های بومی و فرهنگی استان از جمله زبانی کردی توجه بیشتری شود.

 

حجت الاسلام حسینی شاهرودی، خواستار تاثیرگذاری مثبت صدا و سیما در ساخت تولیدات و برنامه ها شد و افزود: آرامش یک نعمت است و شبکه استانی با بهره گیری از ظرفیت های بالقوه استان می تواند در جامعه آرامش ایجاد کند.  

 

وی تاکید کرد: صدا و سیما می تواند سبک زندگی اسلامی را به جامعه معرفی کند و اگر سبک زندگی معرفی شده در رسانه خدایی و اسلامی باشد پس مردم آرامش دارند.

 

نماینده ولی فقیه در کردستان، با بیان اینکه مردم همواره در این دانشگاه (صدا و سیما) در حال تحصیل هستند خاطر نشان کرد: در تعلیم و تربیت استمرار بیشترین تاثیر را دارد و اگر شبکه استانی در معرفی سبک مناسب و اسلامی زندگی استمرار داشته باشد، می تواند چیزهایی که برای زندگی مردم مفید است را آموزش دهد.

 

مدیر کل شبکه استانی کردستان نیز در ادامه این دیدار با تبریک دهه فجر، عنوان کرد: انقلاب اسلامی پیش از هر چیز انقلاب در ارزش ها بود و توانست در ارزشهای اسلامی  تحول اساسی ایجاد کند.

 

ابوالقاسم امان اللهی، با بیان اینکه رسانه ملی یکی از ارکان مهم جمهوری اسلامی ایران است، افزود: صدا و سیمای جمهوری اسلامی هم با طی چند مرحله گذار، تثبیت، توسعه و در حال حاضر در مرحله تحول سعی دارد با تحولی بنیادی به ایجاد توسعه، آرامش و نشاط در جامعه اقدام کند.

 

وی با بیان اینکه چابک سازی سازمان یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای بالا بردن راندمان سازمان است، اظهار کرد: در این راستا مدیریت تحول باید وجود داشته باشد تا بتوان با راهبردهای مدیریت محتوا و مهندسی پیام  به افزایش ضریب نفوذ کمی و کیفی در مخاطبان دست یافت.

 

مدیر کل شبکه استانی همچنین خاطرنشان کرد: کار در شبکه استانی باید به سمت بومی شدن حرکت کند و خرده فرهنگ های استان در رسانه برجسته شوند و ما قصد داریم بیشتر در میان مردم حضور داشته باشیم و می خواهیم مردم در همه نقاط استان کردستان در شبکه استانی دیده و شنیده شوند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 438012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha