این هنرمند با بیان این مطالب به خبرنگار سینمایی شبستان، افزود: حتی وقتی فیلم رسالت یا محمد رسولالله با بازی آنتونی کویین را هم می بینید تنتان میلرزد در حالیکه می دانید عوامل این فیلم مسلمان نیستند.
وی اظهار داشت: من بسیار کنجکاوم که ببینم از زبان یک کارگردان مسلمان ایرانی و بازیگران مسلمان و در یک فضای اسلامی این موضوع چگونه روایت شده است.
نوابی با اشاره به اینکه هنوز این فیلم را ندیدهایم و از آن خبر دقیقی نداریم، گفت: زمانی به معنی واقعی از ساخت «محمد رسولالله» خوشحال خواهم شد که درست به اندازه همان فیلم که یش از چهل سال پیش توسط مصطفی عقاد ساخته شده است در سراسر جهان بیننده داشته باشد و پیامش را انتقال دهد.
وی افزود: سینمای ایران که پتانسیل بیش از چهار یا پنج میلیارد تومان فروش را ندارد اما امیدوارم که این فیلم چه در مضمون و محتوا و چه در ساختار به قدری جهانی ساخته شده باشد که تماشاگری که در دورترین نقطه جهان هم هست، دست کم از روی کنجکاوی در مورد اینکه پیامبر ما در یک مقطعی از زمان چگونه زیسته، دوست داشته باشد این فیلم را ببیند.
این بازیگر سینما و تلویزیون با توجه به عملکرد جشنواره بلین در مورد این فیلم گفت: من تصور می کنم که متاسفانه در جهان به دو دلیل با ما برخورد می کنند. یکی اینکه نام ایران روی ما است که همین یک دوگانگی رفتاری را در آنها ایجاد کرده به نحوی که از برخی از فیلمها و آثار سینماگران ما بسیار استقبال کرده و به هر نحوی حاضرند برایشان فرش قرمز پهن کنند و یا اینکه درست در نقطه مقابل آن، اقدام به چشم پوشی از برخی آثار دیگر می کنند.
نوابی افزود: دلیل دوم هم مسئله ایدئولوژی است که وقتی این بحث پیش می آید رفتارها خیلی سخت گیرانهتر هم می شود. در واقع نگاه جشنواره های خارجی، نگاه سالمی به سینمای ایران و به ویژه سینمای ایدئولوژیک ایران نیست و با ترس از اینکه احتمالا شعارهایی داده خواهد شد و مخاطین به گرایش به اسلام ترغیب خواهند شد عمل میکنند.
تهیه کننده برنامه سینما اکران اظهار داشت: من به این جشنوارهها و حتی اسکار اعتقاد چندانی ندارم و آنچه اهمیت دارد مردم هستند. من این را از تجربه زندگی در خارج از کشور و همزیستی با پیروان همه ادیان می گویم که شاید نژادها، رنگها و دینهای متفاوتی در جهان وجود داشته باشد اما یک زبان و مفهوم در بین همه مردم مشترک است به اسم «خداوند» و این خدا در کعبه ما، بودا و در مسیح و ... آنها متجلی می شود. اگر زبان اثری، خدایی باشد مطمئن باشید که هر دین و آیینی می تواند آ«را ببیند و لذت ببرد.
نوابی با اشاره به اینکه همانطور که ما فیلمهای ساخته شده در مورد حضرت مسیح (ع) را می بینیم و لذت میبریم، گفت: اگر فیلم محمد (ص) مجید مجیدی درست تولید شده باشد و نگاهی جهانی و ایدئولوژیک و شعاری داشته باشد مطمئن باشید که نیازی به برلین و کن و اینها نخواهد داشت و کار خود را خواهد کرد.
این بازیگر در پایان ابراز اظهار داشت: امیدوارم این فیلم یک روزی همچون فیلم محمد رسولالله مصطفی عقاد آنقدر کهنه شود که همانطور که ما آن فیلم را کماکان از لابلای نگاتیوهای کهنه اش با لذت تماشا می کنیم به تماشای این هم بنشینیم.
پایان پیام /
نظر شما