به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت الله رضا رمضانی، عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم یادواره شهدای منطقه گلسار رشت که شب گذشته( 12 اسفند) در حسینیه شاهد و ایثار رشت برگزار شد با تاکید بر مرور همواره فرهنگ شهدا، اظهار کرد: فرهنگ شهدا میتواند در زندگی، بینش و نگرش ما تغییر ایجاد کند.
مدیر مرکز اسلامی هامبورگ آلمان خاطرنشان کرد: برای اینکه مسیر درستی در حرکت به سمت سعادت داشته باشیم، باید بدانیم که شهدا در مقطعی در جایگاهی قرار میگیرند که اگر این مقطع متوقف میشد، توفیق رشد نداشتیم.
وی در ادامه افزود: لازمه داشتن جامعهای سالم و پاک و به نقل از قرآن جامعه طیبه، شناخت راه و مقصد است.
آیت الله رمضانی با بیان اینکه جامعه برای سالم و پاک شدن نیاز به عبور از چهار مرحله دارد، گفت: در مرحله اول جامعه نیاز به حضور پیامبرانی دارد که راه و مقصد را نشان دهند.
وی یادآور شد: در مرحله دوم، جلمعه در مسیر تبدیل به جامعه طیبه باید مبلغین راستینی داشته باشد که تبلیغشان براساس صداقت، راستی، به دور از تفریط و افراط و توام با معرفت و حکمت باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی را در همین راستا ارزیابی کرد و گفت: استقبالی که دنیای امروز از شناخت دین دارد کار را به جایی رسانده که پروژه اسلامستیزی و اسلامهراسی به عنوان مهمترین طرح غرب تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: غرب برای موفقیت در پروژه اسلامهراسی هزینههای بسیاری میکند تا جامعه بشری و انسانی را از دین فاصله بدهد.
رمضانی اذعان داشت: 95 درصد رسانههای دنیا در دست بنگاههای صهیونیستی است و اینها نمیتوانند اسلام رحمانی که در آن محبت و عقلانیت محور بوده و در وقتش به مبارزه اهمیت میدهد را به مردم معرفی کنند.
وی اضافه کرد: عالمان دین و مبلغان راستین اسلام باید با زبان روز آشنا شوند و اسلام را به درستی معرفی کنند.
مدیرمرکز دینی هامبورگ آلمان اعلام کرد: شهدا کسانی هستند که برای معرفی درست اسلام، بقای رستگاری و فلاح جامعه بشری هزینه دادهاند.
وی با بیان اینکه شهدا را در جریانهای خطی باید مصادره نکرده بلکه آنها را در مسیر ولایت قرار داد، گفت: مسیر شهدا مسیر اسلام ناب بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: بهترین چیزی که به شهدا بها میدهد اخلاصشان بوده است.
وی افزود: باید سبک زندگی شهدا، نگاهشان به جامعه و دین را به دیگران فهماند و به جامعه معرفی کرد.
آیت الله رمضانی تاکید کرد: پس از همه اینها و در مرحله چهارم نحوه برخورد با جنگ نرم فرا میرسد که با در نظر گرفتن سه مرحله بعدی نوع مبارزه در این مرحله مشخص میشود.
پایان پیام/
نظر شما