روایت تاریخچه گرافیک در ایران/ گرافیک یعنی ترسیم و نگارش

خبرگزاری شبستان: کارگاه آموزشی گرافیک با محوریت بررسی تاریخچه گرافیک در ایران به مناسبت هفته جهانی گرافیک در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، باطن هنر چیست؟ آیا هنر توان بیان حقیقت را دارد؟ آیا درون مایه های انسان با زبان هنر بیان می شود؟ یا تمنایی برای احوالات و خواطر انسانی هست؟

 

گرافیک شاخه ای از هنر است، که واگویه های درونی را به نمایش و ترسیم می نهد، هفته گرافیک فرصتی برای تامل هر چند کوتاه برای پرداختن به این هنر است، که باید به آن به صورت ویژه پرداخت و کسانی را که در آن استعداد دارند تربیت و هدایت کرد.

 

از این رو به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان البرز، استاد عباس مشهدی‌زاده به مناسبت هفته گرافیک با حضور در کارگاه آموزشی که عصر روز گذشته ( ۵ اردیبهشت) برگزار شد، گفت: گرافيك به معناي ترسيم و نگارش است و در واقع گراف به معناي خط است و حتي يك تار مو يك گراف به شمار مي‌آيد.

 

به گفته وی، گرافيك قديم يا سنتي شامل خطاطي، نقاشي و كنده‌كاري است كه بيشترين شكل آن در آرايش كتاب‌ها دیده می‌شود.

 

مشهدی زاده، خاطر نشان کرد: گرافيك به نوعی در زندگي همه انسان‌ها جريان دارد و ايرانيان در اين زمينه دانش‌هاي فراواني داشته‌اند.

 

این هنرمند مجسمه‌ساز در پایان تصریح کرد: در ايران نيز در دوره قاجار و در زمان سلطنت ناصرالدين‌شاه با ساخت مدرسه دارالفنون، گرافيك توانست شكل ويژه‌اي به خود بگيرد و به شناساندن جهاني نو از هنر بپردازد.

 

پایان پیام/

کد خبر 453821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha