به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، دکتر سید رحیم محمدی، شامگاه گذشته (24 خرداد) در جلسه شورای سلامت استان گفت: متکدیان یکی از عوامل مهم احتمال بروز بیماری های واگیر در جامعه هستند و در این رابطه دستگاه های متولی استان باید دقت بیشتری را برای ساماندهی این افراد مبذول کنند.
وی افزود: با توجه به آغاز فصل گرما و شیوع برخی از بیماری های مرتبط با این فصل نظارت بیشتر بخش بهداشت و درمان استان به منظور جلوگیری از آلودگی آب و مواد غذایی یکی از راهکارهای اصلی در مقابله با شیوع برخی از بیماری های منتقله است.
مشاور امور بهداشتی و پزشکی استاندار کردستان، تصریح کرد: کنترل وضعیت بهداشتی افراد در مبادی ورودی وخروجی مرزهای استان برای کاهش میزان گسترش بیماری های اپیدمی در استان ضروریست.
محمدی، آب و غذای آلوده را یکی از راه های انتقال بیماری وبا دانست و گفت: باید سطح مراقبت و نظارت در جلوگیری از این بیماری را در سطح استان افزایش دهیم و اجازه بروز و شیوع بیماری را ندهیم.
وی در پایان گفت: به دلیل الحاق روستاهای ننله، نایسر، گریزه و حسن آباد به عنوان ناحیه های منفصل شهری در سنندج باید خدمات درمانی و بهداشتی مورد نیاز در بخش شهری به ساکنان این مناطق ارائه شود.
مشاور بهداشتی و درمانی استاندار کردستان همچنین خواستار بهره گیری از روش های نوین آموزشی برای تغییر فرهنگ تغذیه در بین مردم شد.
این مقام مسئول اذعان کرد: سرمایه گذاری در راستای تغییر فرهنگ حاکم بر نوع تغذیه غذایی و تشویق و ترغیب مردم برای فعالیت بیشتر بدنی با هدف کاهش بیماری های غیر واگیر از جمله مسائلی است که باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان و متولیان حوزه سلامت استان کردستان قرار گیرد.
محمدی تاکید کرد: در حال حاضر بخش زیادی از افراد جامعه در جریان روش های جدید برای تغذیه قرار ندارند و به دلیل بی اطلاعی محصولاتی را مصرف می کنند که در دراز مدت باعث بروز مشکلات مختلفی برای آنها می شود.
پایان پیام/
نظر شما