به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، خیرین مدرسه ساز افرادی نیکوکار و فداکاری هستند که از هستی و مال و ثروت خود گذشته و آن را در طبق اخلاص گذاشته در راه پیشرفت علم و دانش وفراهم کردن زمینه تحصیل و آرامش خاطر برای آینده سازان این مرز و بوم هزینه می کنند.
افرادی که برای گشایش هر بیشتر تنگناهای آموزشی در مدارس تلاش کرده و به ساخت، تعمیر و تجهیز مدارس در نقاط مختلف می پردازند.
انجمن خیرین مدرسهساز ایران یک نهاد غیردولتی در ایران است که با هدف ساختن مدرسههای جدید و نیز بازسازی، بهسازی و تجهیز مدارس موجود در این کشور در استان های مختلف بنا نهاده شده است و به عنوان بازوی مردمی سازمان نوسازی مدارس ایران هستند و با فغالیت گسترده خود تاکنون هزاران مدرسه در شهرها و روستاهای سراسر ایران ساخته و سبب ایجاد شور و نشاط در بین دانش آموزان و مردم شده اند.
هر ساله در اردیبهشت ماه در یک بازه زمانی بیست روزه شاهد برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز در سراسر کشور هستیم که این جشنواره فرصتی برای تقدیر و معرفی خیرین و نیکوکاران و همچنین جذب افراد دیگر به این کار خیر هستیم.
این انجمن بیشتر بر اساس تشکیل نشست های محلی در سطح شهرها و استانها و یا برپایی جشنواره در داخل و خارج کشور برای تامین زمین و هزینه ساخت مدارس جدید فعالیت می کند.
در جشنواره های خیرین مدرسه سازی که برگزار می شود، خیرین و نیکوکاران حضور فعال دارند و با بررسی های انجام شده در خصوص نیاز به ساخت، تعمیر و تجهیز مدارس تعهداتی در رابطه با این امور را می دهند و تا سال بعد بخش یا تمام تعهد خود را عملی می کنند.
خدمت به مردم عشق است که خیرین مدرسه ساز در این راستا تلاش می کنند
خدمت به مردم و کمک به تحصیل علم ودانش فرزندان این مرز و بوم کاری نیک و خداپسندانه است که این عزیزان در پیش گرفته و سبب دست یابی افراد به علم و دانش شده اند و نور امید به آینده را در دل و جان آینده سازان این مرز و بوم روشن کرده اند.
امروز انجمن خیرین مدرسه ساز از بزرگترین و فعالترین انجمن های مردم نهاد در کشور است خیرین مدرسه ساز با اصلی ترین نهاد آموزشی و فرهنگی یعنی مدرسه ارتباط تنگاتنگ دارند.
خیرین مدرسه ساز با انجام کار خیری که در پیش گرفته اند گام در مسیر تربیت انسان ها گذاشته و این مهم مورد تاکید قرآن و بزرگان دین است.
جهاد مدرسه سازی از سال 72 در استان مرکزی آغاز شد
علی فخاری، رئیس مجمع خیران مدرسه ساز استان مرکزی ضمن تقدیر از خیرین مدرسه ساز به فعالیت های گسترده این عزیزان در راستای آرامش خاطر آینده سازان ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: جهاد مدرسه سازی از سال 1372 از استان مرکزی آغاز شد.
وی افزود: بسیاری از کارهای خیر و خداپسندانه در این راستا از جمله جهاد مدرسه سازی، فعالیت مدارس قرآنی، ساخت پژوهش سراها، مدرسه سلامت، درمانگاه فرهنگیان به صورت خاص از استان مرکزی انجام و یا از این استان آغاز شد.
رئیس مجمع خیرین مدرس ساز استان مرکزی کار دیگر این انجمن را خیر پروری دانست و ادامه داد: فعالیت دیگری که در این انجمن انجام می شود این است که خیرین را همیشه در میدان حفظ کنیم.
فخاری حضور خیرین در مدارسی که خودشان ساختند را سبب دلگرمی برای دانش آموزان و خود خیرین دانست و اضافه کرد: خیرین ما اگر مدرسه سازی می کنند در کارهای خیر دیگر همچون ساخت مسجد و کارهای خیر دیگر هم مشارکت فعال و گسترده داشته اند.
وی خاطر نشان کرد: خیرین مدرسه ساز عشق و علاقه به کار خود دارند و از دینا رسته و به خدا پیوسته اند.
593 پروژه عمرانی حاصل حمایت خیرین از آموزش و پرورش استان
رئیس انجمن خیرین مدرسه ساز استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه حاصل حمایت 23 ساله خیرین استان مرکزی از آموزش و پرورش، 593 پروژه عمرانی در عرصه آموزشی است، بیان کرد: خیرین همیشه یار و مددکار آموزش و پرورش در انجام فعالیت ها بوده اند.
فخاری با اشاره به اینکه خیران در دوسال اخیر به علت کمبود اعتبارات دولتی به کمک دولت آمده اند و در این مدت با قبول تعهدات در ساخت فضاهای آموزشی یاور و همگام دولت قدم برداشته اند، بیان کرد: حضور خیرین در این دوسال به خوبی مشهود است و این عزیزان با انجام تعهدات خود گام های مثبتی را در مسیر آموزشی برداشته اند.
این مقام مسئول بیان کرد: پرداختن به سیره و زندگی بزرگ مردان و شیر زنانی که گام در این مسیر می گذارند و حاصل یک عمر کار و تلاش خود را برای آینده سازان این مرز و بوم هزینه می کنند ضروری است.
رئیس انجمن خیرین مدرسه ساز استان مرکزی اظهار کرد: همانطور که برای اقشار مختلف روز و هفته در تقویم نامگذاری شده است، شایسته است با توجه به اقدام ارزشمند خیران مدرسه ساز روزی را نیز به نام این عزیزان نامگذاری کنند تا همگان این عزیزان را شناخته و خود نیز در این مسیر گام بردارند.
فعالیت یک هزار و 710 خیر مدرسه ساز در استان مرکزی
مدیر کل نوسازی، ساخت و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه یک هزار و 710 خیر به صورت حقیقی و حقوقی در امر مدرسه سازی در این استان فعالیت دارند، اضافه کرد: از این تعداد یک هزارو 584 حقیقی و مابقی حقوقی هستند.
محمد صادق قائمی اظهار کرد: از این تعداد نزدیک به یک هزار و 186 نفر آقا و 389 نفر از آنها نیز بانوان هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن گرامیداشت یاد و خاطر خیرین و نیکوکاران که دیگر در جمع ما نیستند بیان کرد: 179 نفر خیر متوفی داریم که یاد و خاطر و کار نیک آنها همیشه زنده است.
هفدهمین جشنواره خیراین مدرسه ساز و تجلیل از آنان برگزار می شود
مدیر کل نوسازی، ساخت و تجهیز مدارس استان مرکزی با اشاره به برگزاری هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان مرکزی ، گفت: این جشنواره 31 اردیبهشت ماه در شهرستان اراک با حضور گسترده خیرین و نیکوکاران و تجلیل از آنان برگزار می شود.
وی با اشاره به تعهدات خیرین و نیکوکاران استان مرکزی در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز بیان کرد:41 مدرسه با مشارکت 500 میلیارد ریالی خیران در این استان در حال ساخت است.
قائمی با اشاره به اینکه مدارس درحال ساخت دارای 345 کلاس درس با زیربنای 45 هزار مترمربع هستند، اضافه کرد: این پروژه ها به طور میانگین 45درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی اظهار کرد: خیران مدرسه ساز استان پارسال 19 پروژه با 123 کلاس درس در 19 هزارو 500 مترمربع زیربنا را با صرف 150 میلیارد ریال ساخته و تحویل مجموعه آموزش و پرورش داده اند.
25 درصد فضاهای آموزشی استان مرکزی خیر ساز است
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه 25 درصد فضای آموزش استان خیرساز است، خاطر نشان کرد: از سال 85 تاکنون خیران استان مرکزی دو هزار و 720 کلاس درس را در قالب یک هزار و 949 مدرسه ساخته اند.
قائمی با بیان اینکه 90 پروژه نیمه تمام خیرساز با 60 درصد پیشرفت فیزیکی در استان وجود دارد، گفت: برای تکمیل این پروژه ها 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
پایان پیام/
نظر شما