به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا عباسیان، مدیرعامل موسسه رسانههای تصویری درباره لزوم ساخت آثاری در جهت تحکیم و ترویج فرهنگی دینی گفت: وظیفه هنر نه تنها در ایران بلکه در جهان این است، آثاری را تولید کند که انسان را به سمت کمالگرایی سوق دهد.
عباسیان به برگزاری جشنواره «میلاد سرخ» با رویکرد دینی ومذهبی اشاره کرد و افزود: واقعیت آن است که ما متاسفانه پیرامون شخصیت امام حسین (ع) و فرهنگ حسینی در سینمای ایران خوب کار نکردهایم و به نظر من بر اساس این موضوع، میتوان سالهای سال فیلم ساخت و کار کرد..
وی اظهار داشت: اطلاق عنوان مذهبی به فیلمها صرفاً نباید به این باشد که داستانی از قصص قرآنی تولید شود. مذهب و دین ما اسلام، دارای آموزههای دینی و اخلاقی بسیاری است که عمل به آنها میتواند انسان را به تعالی برساند.
عباسیان در ادامه با اشاره به لزوم سرمایهگذاری در بخش تولید فیلمهای عقیدتی، توضیح داد: ای کاش سینمای ایران در زمینه موضوعاتی با رویکرد حسینی، بیشتر کار میکرد که حالا، برپایی جشنواره «میلاد سرخ» میتوانست چشمگیرتر از آنی باشد که به نظر میرسد. واقعیت آن است که ما متاسفانه پیرامون شخصیت امام حسین (ع) و فرهنگ حسینی در سینمای ایران خوب کار نکردهایم و به نظر من بر اساس این موضوع و رویکرد، میتوان سالهای سال فیلم ساخت و کار کرد.
وی ادامه داد: در سینمای داستانی و یا آثار مستند، چقدر کار فاخر و باارزش داریم که بتوانیم به آنها استناد کنیم؟ در واقع سخن من این است که برگزاری یک جشنواره اختصاصی با این مضمون ارزشمند، شاید کمی زود باشد و در مقطع فعلی لازم به نظر نرسد گرچه به عنوان محملی فرهنگی که در آن سینماگران گردهم میآیند و درباره موضوع جشنواره به بحث میپردازند، دارای اهمیت باشد.
بنا برگزارش ستاد خبری نخستین جشنواره میلاد سرخ، وی در عین حال توضیح داد: به عقیده من باید جشنوارههای مرجعی داشته باشیم تا آثار خوب از بد محک زده شود اما در شرایطی که ما دچار فقر تخصیص بودجهها برای تولید آثار خوب و توسعه زیرساختهای سینمایی به سرمیبریم، باید در این زمینهها سرمایهگذاری بیشتری صورت گیرد چنانچه اخیرا نمونه نقض این رویه را در برپایی یک جشنواره پرسروصدا شاهد بودیم.
گفتنی است، نخستین دوره جشنواره فیلم میلاد سرخ روزهای 12 تا 15 تیرماه 90 و در ایام ولادت با سعادت حضرت امام حسین (ع) و امام زینالعابدین (ع) در استان اردبیل برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما