به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، اسماعیل محمدی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان علی آباد کتول، روز گذشته(28 مرداد) در نخستین همایش دوستداران طبیعت در علی آباد کتول در بیان اهمیت حفاظت محیط زیست اظهار داشت: حوزه های علمیه از جایگاه بسیار ویژه و مقدسی در نظام و کشور ما برخوردارند، اما مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرموده است؛ در اجرای طرحها نباید به محیط زیست آسیب برسد حتی اگر احداث حوزه علمیه باشد.
وی افزود: یکی از راههای حمایت از محیط زیست و منابع طبیعی ایجاد تشکل های مردمی است که اساسنامه آن مورد تایید قرار گرفته است و این تشکل ها هرجا جرمی اتفاق بیفتد می توانند به دادسرای محل مراجعه و مسئله را پیگیری کنند و تا حصول نتیجه در هر مرحله پیگیر باشند.
دادستان عمومی و انقلاب علی آباد کتول گفت: هر تصمیمی که موجب تخریب منابع طبیعی و محیط زیست شود ما مکلف به پیگیری هستیم و در راه حراست از محیط زیست با جدیت ورود خواهیم کرد.
محمدی با بیان اینکه همیشه شکار باعث نابودی محیط زیست نمی شود تصریح کرد: از بین بردن زیست گاه های حیوانات وحشی مخرب تر از شکار است زیرا اگر چشمه ای که آبشخور حیوانات وحشی است از بین برود به تبع آن حیات حیواناتی که در آن منطقه هستند در معرض خطر جدی قرار می گیرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان علی آباد کتول در ادامه گفت: سرعت انقراض حیوانات در این مورد بیشتر از شکار موردی شکار چیان است که باید در راه حفاظی از محیط زیست و منابع طبیعی مورد توجه جدی قرار بگیرد.
محمدی تاکید کرد: ضرورت دارد که تشکل های مردمی در اجرای تصمیمات دولت مردان شرکت داده شوند تا بتوانیم تخریب های محیط زیست را به حد اقل برسانیم.
دادستان عمومی و انقلاب علی آبادکتول همچنین اذعان داشت: ما هیچ وقت با سرمایه گذاری سالم که تخریب محیط زیست را به دنبال ندارد مخالفت نمی کنیم اما با نوع سرمایه گذاری که موجب تخریب محیط زیست شود صد درصد مخالفیم.
محمدی در خصوص برداشت از معادن و اثرات زیست محیطی آن گفت: در سیل سال گذشته به گفته برخی از مسئولان، حجم بسیار زیادی از ماسه و سنگ در مسیر رودخانه محمدآباد دپو شده است که الزامی برای برداشت از کوهها تا حداقل 5 الی 6سال آینده را نخواهیم داشت.
وی تاکید کرد: اگر سرمایه گذاری و اشتغال ما مدیریت و کنترل شود بسیاری از مشکلات و چالش های زیست محیطی که با آن روبرو هستیم از بین خواهد رفت.
دادستان عمومی و انقلاب علی آباد کتول ادامه داد: در بخش محیط زیست لازم است سرمایه گذاری داشته باشیم و با ایجاد مزارع پروش حیوانات وحشی شرایط را به سمتی سوق دهیم که شکارچی برای شکار به نقاط بکر و محافظت شده مراجعه نکند.
محمدی همچنین تصریح کرد: در بهره برداری از جنگلها، طرحهای جنگلی از اول انقلاب تا کنون موفق نبوده است و هر روز شاهد کوچکتر شدن جنگلها هستیم شاید تصمیمات خوبی گرفته شده است اما در اجرا با مشکل مواجه بوده ایم.
دادستان عمومی و انقلاب علی آباد کتول با اشاره به برداشت های اخیر در حوزه منابع طبیعی شهرستان علی آباد کتول تاکید کرد: متاسفانه برداشت ها به درستی انجام نمی شود و در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی باید تشکل های مردمی به کمک مسئولان بیایند.
نظر شما