به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز (۱۶ آبان) به همراه مسئول و کارشناسان دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان از کانون فرهنگی و هنری و کتابخانه مجمع قرآن سنندج بازدید کرد.
حجت الاسلام رحیم جعفری در جریان این بازدید اظهار کرد: اهداف قرآنی و معنوی در بخشهای مختلف برنامههای فرهنگی و هنری استان در سالجاری لحاظ شده است.
وی با بیان اینکه کانون های مساجد پایگاه علم و اندیشه و نشر معنویت و ارزشهای دینی هستند، بیان کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد به عنوان مراکزی کارآمد و فعال در سطح کشور شناخته شدهاند و در این راستا خوشبختانه فضای مناسبی برای همکاری و تعامل همه نهادها با کانونها و انجام برنامههای مشترک فراهم آمده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در جهت مقابله با هجمه و شبیخون فرهنگی دشمنان که امروز دامنگیر نوجوانان و جوانان کشور شده، را قابل توجه و تاثیرگذار عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان نیز در ادامه این بازدید اظهار کرد: در حال حاضر در استان کردستان بیش از ۲ هزار مسجد وجود دارد که در ۴۵۰ مسجد استان کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت می کنند.
کامل گلباغی، با بیان اینکه بر اساس برنامه پنجساله پنجم باید ظرف دو سال آینده تعداد کانونهای استان به ۲۵ درصد معادل ۵۰۰ کانون ارتقا یابد، اظهار کرد: طبق برنامه پنجم توسعه باید تا پایان امسال ۹۳ کانون دیگر در استان راه اندازی کنیم که در ۶ ماهه نخست امسال ۴۳ کانون ایجاد شده و مابقی تا پایان سال تاسیس می شوند.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت کانون های مساجد برای برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری خاطر نشان کرد: کانون های تخصصی مجری بسیاری از فعالیت های فرهنگی هنری دبیرخانه کانون های مساجد کردستان است و در همین راستا و با همکاری این دبیرخانه فعالیت های خوبی صورت گرفته است.
تربیت سالانه پنج حافظ کل در دارالتحفیظ مجمع قرآن سنندج
مسئول دفتر مجمع قرآن سنندج با بیان اینکه دارالتحفیظ این مجمع از سال ۸۶ شروع به فعالیت کرد، اذعان کرد: متاسفانه مدت یک سال و نیم است که این دارالتحفیظ به دلیل کمبود اعتبارات تعطیل شده است.
محی الدین رضایی بیان کرد: در طول 6 سال فعالیت دارالتحفیظ هر ساله ۵ تا ۶ نفر موفق به حفظ کل قرآن کریم می شدند و این افتخار بزرگی برای استان و مردم سنندج بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: استان کردستان در طول تاریخ علما، قاریان و حافظان بزرگی داشته است و در بیشتر خانواده ها استعدادهای قرآنی وجود دارد و می طلبد مسئولان و متولیان این عرصه برای فعال کردن این دارالتحفیظ تلاش کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در ادامه این بازدید بر احیای دارالتحفیظ مجمع قرآن سنندج تاکید کرد.
نظر شما