به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس کرمانشاه، سردار منوچهر امان اللهي در بازديد از دفتر تحقيقات کاربردي گفت: توسعه علمي، صنعتي و فرهنگي هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقيت چنداني همراه نخواهد بود. در واقع پژوهش موتور محرک پيشرفت و توسعه محسوب ميشود.
وي پژوهش را مبناي توسعه دانست و عنوان کرد: تحقيق تضميني براي استمرار توسعه به شمار ميآيد و نوع و سطح فعاليتهاي پژوهشي يکي از شاخصهاي اصلي توسعه و پيشرفت هر جامعه اي محسوب ميشود.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: پژوهش يکي از محورهاي مهمي است که ضامن پيشرفت و توسعه پايدار در هر کشور به شمار ميآيد. اگر پژوهشي نشود، دانش بشري افزايش نخواهد يافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.
سردار امان اللهی با اشاره به نقش انجام پژوهش در پويايي و نشاط انسان گفت: همه آنچه به عنوان پيشرفت علوم در دورههاي گوناگون تاريخ ميشناسيم، حاصل تلاش افرادي است که در کار خود رويکردي پژوهشي داشتهاند و ذهن پرسشگرشان همواره محرکي براي فعاليتهاي پژوهشي آنان بوده است.
وي ادامه داد: لازمه کار پليس مدرن، اشراف اطلاعاتي در حوزه اجتماعي به منظور شناخت نيازمندي هاي اجتماعي و خدمات پليس است و پليس از حوزه علم و دانش نيازمندي هاي حرفه اي خود را تامين مي کند و امنيت اجتماعي و جامعه مدار از مسير علم و دانش تحقق مي يابد.
فرمانده انتظامی اظهار داشت: رسالت دفتر تحقيقات استان در امنيت، توليد دانش پليسي بومي، پاسخيابي به مسائل حوزهي جغرافيايي و حوزه ماموريتي و مطالعه مسائل انتظامي مربوط به نظم و امنيت استان است.
وي افزود: دفتر تحقيقات کاربردي وظيفه دارد پاسخهاي لازم در قبال مسائل و مشکلات مبتلا به استان را يافته و بسترهاي لازم تصميمگيري و تصميمسازي فرماندهان و ردههاي تخصصي پليس را فراهم کند.
سردارامان اللهی تصريح کرد: اين ماموريت حاصل نميشود مگر به کمک فعاليتهاي تحقيقاتي از جمله برگزاري همايشها و فعاليتهاي مطالعاتي مانند حمايت از پاياننامههاي دانشجويان و نخبگان که مربوط با موضوعهاي انتظامي باشد؛ همچنين تشکيل اتاقهاي فکر، برگزاري ميزگردهاي علمي، نشستهاي علمي ـ تخصصي در ردههاي داخل و خارج از سازمان، چاپ و انتشار فصلنامه دانش انتظامي و تاليف و ترجمه کتاب و مقاله.
نظر شما