نگاه جمهوری اسلامی نگاهی شرافتمندانه و تکریم به انسان‌ها است

خبرگزاری شبستان: رئیس کل دادگستری استان گیلان بی‌توجهی و درگیر نکردن خود برای رفع مشکلات دیگران را خلاف اصول فکری و بشردوستی دانست و گفت: خوشبختانه نگاهی که در جمهوری اسلامی وجود دارد نگاه شرافتمندانه و تکریم به انسان‌ها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، احمد سیاوش پور، رئیس کل دادگستری استان گیلان، امروز(29 آذر) در نشست فصلی مددکاران اجتماعی زندان‌ها و مدیران عامل انجمن‌های حمایت از زندانیان استان که در محل سالن اجتماعات اداره کل زندان‌های گیلان برگزار شد، گفت: چشم امید زندانیان و و خانواده‌های آنان به کمک و مدد شما مددکاران دوخته شده است.

 

وی با بیان اینکه یک زندانی با توجه به اینکه در بند است باید بتواند دوباره به خانواده و جامعه برگردد، افزود: زندانی نباید تا ابد در زندان باقی بماند بلکه باید دستش گرفته شود چراکه امروز زندگی عادی برای کسانی که آزاد هستند نیز به سختی می‌گذرد و فقط عده محدودی هستند که می‌توان گفت مشکل خاصی ندارند.

 

تلاش مددکاران برای رفع مشکلات مددجویان زندانی ستودنی است

سیاوش پور، نیت خیرخواهانه مددکاران را که در تلاش برای رفع مشکلات مددجویان زندانی است ستودنی دانست و بیان کرد: شما مددکاران در تلاش هستید تا مشکلات شهروندان و همنوعانی که دچار مشکلات عدیده اجتماعی و اقتصادی و... بوده و به دلایلی گرفتار زندان شده اند را، مرتفع کنید.

 

وی با اشاره به اینکه کسانی که به زندان می افتند عقل و معاش مناسبی ندارند، تصریح کرد: این افراد مشکلاتی دارند که نتوانستند مسیر زندگی خود را به درستی انتخاب کنند و سر از زندان در آوردند.

 

سیاوش پور، خاطر نشان کرد: چطور می توان تصور کرد که خانواده و فرزندان زندانیان با نوع پذیرش دین و دستورات الهی می‌توانند همچنان با این همه مشکل، پای اعتقادات خود بایستند و زندگی خود را محکم نگه دارند.

 

وی اضافه کرد: یک انسان با وجدان بالا و نوع دوست نمی تواند آرام باشد و برای کمک به همنوع باید شرایط آنان را کاملا درک کند.

 

سیاوش پور با تاکید بر اینکه مددکاران باید بدانند که به دنبال چه هستند و کارشان چه نتیجه‌ای خواهد داشت، افزود: شما مددکاران در مسیر فعالیت خود نباید احساس خستگی، در ماندگی، پشیمانی و دلسردی داشته باشید چرا که می دانید چه کار بزرگ و کمک عظیمی را به خانواده و جامعه انجام می دهید.

 

کسانی که مرتکب جرم می شوند به تنهایی مجرم نیستند

وی بی توجهی و درگیر نکردن خود را برای رفع مشکلات دیگران خلاف اصول فکری و بشر دوستی عنوان کرد و گفت: کسانی که مرتکب جرم می شوند خودشان به تنهایی مجرم نیستند بلکه تقصیر واقعی بر عهده جامعه، دولت، حکومت و مردمی است که زندانی در آن زندگی می کند.

 

سیاوش پور، اذعان کرد: اکثر کسانی که در شرایط بد اجتماعی و خانوادگی زندگی می کنند دچار مشکل می شوند و کم پیش می آید که کسی در سطح اجتماعی و خانوادگی پایین بتواند با یک جهش و ابتکار وضعیت خودش را تغییر داده و رشد کند.

 

برای رسیدن به عدالت اجتماعی همه ما مسئول هستیم

وی تصریح کرد: آنجا که صحبت از عدالت اجتماعی می شود و امیرالمومنین(علیه السلام) که از یک سطح مساوی سخن می گوید یعنی اینکه ما و همه مسئولین باید حواسمان باشد و در غیر این صورت همه و همه کوتاهی کرده ایم و بخشی از جامعه دچار مشکل شده است.

 

سیاوش پور، در ادامه اظهار کرد: خوشبختانه اصول کلی و نگاهی که در جمهوری اسلامی وجود دارد نگاه شرافتمندانه و تکریم به انسان‌ها است و همین امر موجب می‌شود که مردم پایبند نظام و ارزش‌های آن باشند.

 

 وی با تاکید بر اینکه کار مددکاری کار سخت و حساسی است، گفت: انجام وظیفه روزمره کار خوبی است اما وقتی فردی نوعدوست، با ذوق و خودجوش کاری را انجام می دهد بسیاری از مشکلات را حل می کند.

 

سیاوش پور، کمک به دیگران را سفارش دین اسلام دانست و ادامه داد: تردید نکنید که وقتی با نیت خیر گام برمیدارید، خداوند نیز به ما کمک می‌کند و موانع راحت تر بر داشته می شود که شیرینی کار نیز در همین است.

 

انجمن‌ها پل ارتباطی بین زندان، مدیران زندان، زندانی و بخش خصوصی هستند

وی در ادامه همچنین به فعالیت انجمن‌های حمایت از زندانیان اشاره و اذعان کرد: انجمن‌ها نیز پل ارتباطی بین زندان، مدیران زندان، زندانی و بخش خصوصی هستند.

 

سیاوش پور افزود: بسیاری از بخش‌های خصوصی آماده اند که داوطلبانه به این انجمن‌ها کمک کنند.

 

 

وی با اشاره به اینکه هر کس یک مسیر خیر را برای باقیات خود انتخاب می کند که بسیار با ارزش است، ادامه داد: اینکه یک انجمن چگونه بتواند منابع مالی خود را تامین کند ابتکاری است که باید به دنبالش باشد.  

 

گفتنی است، در این نشست ضمن قدردانی از 29 نفر از مددکاران استان جهت فعالیت‌های انسان دوستانه‌شان، خلاصه‌ای از موانع و مشکلات مربوط به واحدهای مددکاری و انجمن‌های حمایت از زندانیان زندان‌های استان گیلان توسط شش نفر از نمایندگان گروها، ارایه شد.

 

کد خبر 508932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha