جزیره ای کار کردن دستگاهها به یک فرهنگ تبدیل شده است

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبي با انتقاد از اينكه جزیره ای کار کردن دستگاه‌ها به یک فرهنگ تبدیل شده است، دليل ‌آن را جزیره ای بودن ارزیابی‌ها اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد حسینی امروز (27دی) در کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان جنوبی اظهار داشت: در بحث سلامت جامعه دو محور تغذیه و روان در سلامت جامعه بسیار مهم و موثر است.

 

وی بیان کرد: به موضوع تغذیه کمتر پرداخته شده است و ممکن است دلیل آن مشکلات و تحریم‌های تحمیل شده بر جامعه و نظام بوده است و دشمن بعد از انقلاب اسلامی اجازه نداد تا نظام در مسیر توسعه و پیشرفت با قدرت قدم بر دارد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مقداری در بحث تغذیه غفلت شده است، گفت: کمتر به این موضوع پرداخته شده است و باید به آن توجه بسیاری شود.

 

حسینی به جزیره ای کار کردن دستگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: بحث جزیره ای کار کردن دستگاه‌ها به یک فرهنگ تبدیل شده است و این یک موضوع طبیعی است و علت آن جزیره ای بودن ارزیابی‌ها است.

 

وی در ادامه افزود: بسیاری از مولفه‌ها و مباحث اداری جامعه با 20 سال گذشته بسیار متفاوت است و بحث‌های روانی جامعه با 20 سال قبل فرق کرده است و همه‌ی بخش‌ها باید به صورت هماهنگ در یک راستا حرکت کنند و باید به این موضوع نیز توجه شود.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اطلاع رسانی در بحث تغذیه گفت: اولین و موثرترین گام در بحث تغذیه اطلاع رسانی و آگاهی سازی به جامعه است و یک برنام دقیق و جامع لازم است.

 

حسینی با بیان اینکه آموزش‌های عمومی و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها بسیار مهم است، اظهار کرد: در کشورهایی مانند نروژ تکیه بر کارهای کوچک بوده است و از این طریق به کارها و اهداف بزرگ رسیده اند.

 

وی ادامه داد: اکنون بعد از 37 سال باید به این موضوعات توجه بسیاری شود و این بحث‌ها جدی گرفته شود و تعارف‌های شخصی و فردی را باید کنار گذاشت و نباید تعصبات شخصی و سازمانی را ملاک قرار داد و این موضوع به نظام ضرر می رسد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به عادت‌های موجود در جامعه اشاره کرد و گفت: هنگامی که جامعه به یک موضوع عادت می کند برای مقابله با ان کار سخت است و باید برای مقابله با آن استمرار داشت.

 

وی خاطر نشان کرد: در بحث سلامت جامعه همه باید توجیه شده باشند و در جریان این موضوع قرار بگیرند و شرایط را بدانند و باید اصولی و با برنامه و هدنمند این موضع را پیگیری کرد.

 

علیرضا رفیعی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مباحث مربوط به شیرخام در جلسه قبل به کمیته تخصصی راهبردی شیر خام واگذارشد، افزود: روزانه 130 تن شیر خام در استان تولید می شود.

 

وی با اشاره به اینکه مصرف شیرخام از 20 تن در روز به 13 تن کاهش پیدا کرده است، ادامه داد: در حال حاضر 89 تن از شیرخام تولیدی در استان توسط کارخانه ها و مراکز مجاز تبدیل به شیر و لبنیات پاستوریزه می شود و مابقی به استانهای همجوار صادر می شود.

 

رفیعی از کاهش 60 درصدی ابتلا به تب مالت در استان خبر داد و یادآور شد: تعطیلی مراکز غیرمجاز عرضه شیر خام استان نیز یکی دیگر از مصوبات جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی بود که در حال انجام است.

 

 

کد خبر 515961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha