به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، روز هفتم جشنواره فیلم فجر در برج میلاد با برپایی نشست خبری فیلم سینمایی «بارکد» آغاز شد. دراین نشست، مصطفی کیایی، کارگردان قبل ازاینکه خبرنگاران از او سوال کنند، خیال همه را راحت کرد و گفت که سینمایش، سینمای سرگرمی است و از جنس فیلم فجر نیست!
اعتراف مصطفی کیایی خیال همه را راحت کرد!
وی همچنین در پاسخ به اینکه با وجود اینکه خودش اعتراف کرده، چرا به این جشنواره آمده، گفت که متاسفانه در ایران اگر فیلمی در جشنواره فجر حضور نداشته باشد در اکران با مشکل روبرو خواهد شد!
ماجرای پژمان بازغی و پذیرفتن نقش یک پلیس
پژمان بازغی نیز دراین نشست در مورد پذیرفتن نقشش در فیلم گفت که وقتی فیلمنامه به دستش رسید، آن را یک جا خوانده است و سریع با کیایی تماس گرفته تا بگوید در این نقش بازی می کند. اما از بد حادثه، گروه از او عذرخواهی می کنند و می گویند با بازیگر دیگری پیش از او صحبت کرده بودند که او قرار است در آن بازی کند. بازغی هم که حال خوبی نداشته و در شمال مهمان مادرزنش بوده به خانه می رود و جاروبرقی می خواهد تا با آن ماشینش را تمیز کند. بعد از آن که ماشینش را تمیز می کند، دوباره کیایی با او تماس می گیرد و می گوید که برای بازی در این نقش به دفترشان بیاید. مصطفی کیایی با شنیدن این خاطره خندید و مجری جلسه به حاضران پیشنهاد داد از این به بعد برای حل مشکلات شان جایی را جارو برقی بکشند.
نشانه اضطراب رضا کیانیان چیست؟
«رضا کیانیان» در نشست خبری فیلم سینمایی «کفش هایم کو؟» در مورد استرس بازی در یک فیلم به خبرنگاران گفت: روز اول فیلمبرداری همه فیلم هایی که بازی می کنم یک جوش سر بینیام در میآید و همه گریمورها میدانند که روز اول فیلمبرداری باید کاری کنند که این جوش پنهان شود. اغلب این جوش ها از اضطراب است چون من همیشه فکر می کنم برای اولین بار است جلوی دوربین می روم.
ماجرای رفاقت خسرو شکیبایی و رامبد جوان
وی همچنین پس از صحبتهای مینا وحید، بازیگر جوان این فیلم سینمایی که درباره راهنمایی افراد باتجربه بیان کرد، به ماجرای دوستی رامبد جوان با خسرو شکیبایی اشاره کرد و گفت: زنده یاد خسرو شکیبایی اخلاق بسیار خوب داشت، هنگامی که مقابل یک بازیگر کم تجربه قرار می گرفت اول با بازیگر جوان رفایت میکرد و بعد سر صحنه فیلمبرداری مقابل هم بازی میکردند. زمانی که سریال «خانه سبز» ساخته می شد رامبد جوان بازیگری کم تجربه بود و یادم هست که رامبد و خسرو آن قدر با هم رفیق شدند که به خوبی توانستند در «خانه سبز» بازی کنند. من هم همین شیوه را در مقابل بازیگران جوان به کار می گیرم. دوست دارم برای آنها یک تکیه گاه باشم چون اگر کار جوان کم تجربه خوب دیده شود قطعا کار من هم به خوبی دیده می شود.
علی مصفا و نقش دراکولا
«علی مصفا» در نشست خبری فیلم سینمایی «وارونگی» در پاسخ به اینکه برای اولین بار در نقش یک آدم عصبانی بازی کرده است، گفت: تا به حال کسی از من نخواسته بود که عصبانی شوم، این بار از من خواستند و من عصبانی شدم. سحر دولتشاهی نیز با اشاره به علی مصفا گفت: فکر می کنم عصبانی نشدن علی مصفا یک شایعه است!
مصفا نیز پاسخ داد: احتمالا نقش بعدی که به من می دهند، نقش یک دراکولا باشد.
بر این اساس، فیلم سینمایی «سینمانیمکت» به کارگردانی محمد رحمانیان که در بخش هنر و تجربه جشنواره حضور دارد، روز هفتم جشنواره با استقبال خوبی در برج میلاد مواجه شد.
فیلم سینمایی «دختر» در سانس ابتدایی بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمد که باز هم صف طولانی برای تماشای آن در بیرون درهای ورودی سالن اصلی کشیده شده بود!
اختصاص سالن به خبرنگاران به جای کم کردن کارتهای مهمان!
بر اساس این گزارش، از آنجایی که برج میلاد طبق برنامه ریزی به عنوان کاخ اهالی رسانه معرفی شده است و قرار بر این بوده که خبرنگاران در این مکان به راحتی به تماشای آثار بنشینند و تعاملی هم با هنرمندان داشته باشند و چون در چند روز گذشته این اتفاق نیفتاد و خبرنگارها جایی برای نشستن پیدا نکردند یا اینکه باید خیلی زود پشت درهای ورودی سالن صف میبستند، دو سالن کوچک در برج را به تماشای اهالی رسانه اختصاص دادند تا کمی خیالشان راحت باشد که اگر ده دقیقهای به فیلم دیر رسیدند، جایی برای نشستن پیدا میکنند و مجبور نیستند روی زمین بنشینند.
نمایش «یتیم خانه ایران» علیرغم اجرای فرش قرمز لغو شد
فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی قرار بود شب گذشته در سانس پایانی یعنی یک بامداد روی پرده رود که علیرغم اجرای مراسم فرش قرمز فیلم، نمایش آن لغو شد. کارگردان «یتیم خانه ایران» گفت: نسخه این اثر سینمایی دارای نقص فنی است و اظهار امیدواری کرد که این فیلم سینمایی در یکی از سینماهای سطح شهر برای اهالی رسانه و منتقدان به نمایش درآید.
«ابد و یک روز»، «ایستاده در غبار»، «بارکد» و «بادیگارد» در صدر آرای مردمی
به گزارش خبرنگار شبستان، بر اساس اعلام کمیته رای گیری مردمی که زیر نظر خانه سینما فعالیت می کند فیلم های «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی، «اژدها وارد می شود» به کارگردانی مانی حقیقی، «ایستاده در غبار» ساخته محمدحسین مهدویان، «بادیگارد» ساخته ابراهیم حاتمی کیا و «بارکد» ساخته مصطفی کیایی همچنان در صدر آرا هستند.
جدول انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران تا پایان برگزاری سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به صورت روزانه از سوی خانه سینما منتشر می شود. آرای روز هفتم بین ۲۳ فیلم و با اخذ ۴۵ هزار و ۸۱۱ رای بوده است.
در شب هفتم جشنواره، بین تماشاگران فعال در بخش آرای مردمی قرعه کشی و به سه نفر از آنها سکه بهار آزادی اهدا شد.
نظر شما