بارگاه امامزاده شاه مرعش بن موسی(ع) میناب غبارروبی شد

خبرگزاری شبستان: طی مراسمی با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان و اعضا شورای اداری میناب آئین غباروبی مرقد منور امامزاده شاه مرعش بن موسی(ع) میناب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از میناب، مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان در این آئین  با اشاره به آیاتی از قرآن کریم پیرامون نعمت های الهی و لزوم بیان آنها، اظهار داشت:ولایت یکی از مهمترین نعمت های الهی است که باید قدردان آن باشیم.

 

حجت الاسلام منصور هاشمی همچنین با ذکر حدیثی از پیامبرعظیم الشان اسلام(ص)، گفت:ولایت به عنوان نعمت برتر همواره مورد تاکید همه اولیا الهی است.

 

وی در ادامه با ذکر این مطلب که امامزاده شاه مرعش بن موسی(ع) در بین مردم منطقه جایگاه ویژه ای دارد، گفت: وضعیت فعلی این امامزاده در شأن این امامزاده و مردم میناب نیست.

 

مدیرکل اوقاف و امورخیریه هرمزگان همراهی فرمانداری، اداره تبلیغات اسلامی و سپاه با مجموعه اوقاف را ستودنی دانست و افزود:از دیگر سازمان ها و نهاد نیز انتظار می رود در زمینه فراهم کردن بسترها برای معرفی بیشتر این امامزاده در استان تلاش کنند.

 

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که مردم میناب علمداری دعای عرفه در هرمزگان هستند به حضور پرشور مردم در آئین نهم ذی الحجه و دعای عرفه در جوار امامزاده شاه مرعش (ع) اشاره کرد و گفت:در تلاش هستیم تا با همکاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس حضور مردم و آئین معنوی عرفه به صورت زنده از میناب و کنار مضجع شریف امامزاده شاه مرعش(ع) از سیمای مرکز خلیج فارس پخش شود.

 

هاشمی در ادامه از اجرای طرح آرامش بهاری نوروز در هرمزگان خبرداد و گفت: این طرح از 28 اسفند 94 تا 18 فروردین 95 در 26 بقعه متبرکه استان اجرا می‌شود.

 

به گفته وی در این طرح، ۱۰۰ خادم افتخاری جذب و به کار گرفته شده است.

 

معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب نیز در این مراسم با بیان این که عمران و آبادانی بارگاه امامزاده شاه مرعش(ع) تاکنون با همیاری مردم و خیران نیک اندیش انجام شده افزود:همه باید دست به دست دهیم تا مشکلات این مکان مقدس را رفع و خدمات بهتری به زائران ارائه شود.

 

علیرضا پاکدامن با تاکید بر بیان کرامات این امامزاده برای مردم، اظهار داشت:بهره‌برداری از پتانسیل امامزادگان و بقاع متبرکه علاوه بر ترویج فرهنگ دینی، می تواند موجب رونق و توسعه منطقه باشد.

 

مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد اسکان مهمانان نوروزی میناب نیز با بیان این که سال گذشته 23 هزار نفر از مهمانان نوروزی به زیارت امامزاده شاه مرعش(ع) مشرف شده اند، گفت:گردشگری مذهبی از اموری است که می تواند به معرفی هر چه بهتر منطقه کمک کند.

 

حجت الاسلام محمد بنی خزایی از فضا و موقعیت امامزاده شاه مرعش(ع) به عنوان پتانسیلی در کنار جاذبه های منحصر به فرد طبیعی در میناب نام برد و گفت:وقتی مقام معظم رهبری می فرماید"امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند" این بیانگر جایگاه رفیع و ارزشمند این اماکن است.

 

مدیر داخلی و مسئول تولیت آستان امامزاده شاه مرعش (ع) نیز با بیان این که امامزادگان به عنوان یادگاران امام معصوم(ع) نقش بسیار زیادی در تاثیرگذاری بر فرهنگ، اتحاد و رویارویی مردم و دین ایفا می کنند، افزود:این اماکن مقدس به عنوان پایگاه مهم در نشر معارف می توانند در نهادینه شدن آموزه های دینی در جامعه یار و مددکار متولیان فرهنگ شوند.

 

باقر نوحه گر اظهار داشت:امامزادگان نقش کلیدی و حساسی در توسعه فرهنگ و مذهب دارند.

 

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که "بقاع متبرکه باید به عنوان قطب فرهنگی تبدیل شوند" گفت:در مسیر تبدیل شدن این اماکن به قطب فرهنگی باید از ظرفیت های معنوی بقاع متبرکه به ویژه امامزادگان به خوبی استفاده کرد.

 

نوحه گر همچنین با تشریح برنامه های مختلف دشمنان پیرامون جذب جوانان به سمت فرهنگ منحط غرب، اظهار داشت:وجود بقاع متبرکه و امامزادگان در شهرها، محلات و مناطق همانند پایگاهی فرهنگی است که می توان با برنامه های فرهنگی هدفمند از قشر جوان محافظت کرد.

 

نوحه گر اظهار داشت: آیین غبارروبی مرقد منور حضرت شاه مرعش بن موسی(ع) در پایان هر سال و به مناسبت آغاز سال جدید و در راستای تعظیم شعائر اسلامی و ادای احترام به ساحت مقدس ائمه اطهار(س) صورت می گیرد.

 

امامزاده شاه مرعش(ع) برادر امام رضا(ع) است که مرقد و مضجع شریف آن حضرت یکی از اماکن مذهبی و مورد توجه مردم است که در 10 کیلومتری مرکز شهر میناب و در روستای چلوگامیشی قرار دارد.

 

 

کد خبر 531790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha