به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی کرمی، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن را موجب پرهیز از موازی کاری و دسترسی آسان عموم علاقه مندان به جدیدترین آثار و پژوهش های قرآنی دانست و گفت: فعال شدن نهادهایی که می خواهند با سایر مراکز و موسسات قرآنی رقابت کنند از دیگر فواید و آثار و برکات برپایی این نمایشگاه است.
وی با تاکید بر ضرورت احیای شعائر دینی در جامعه عنوان کرد: یکی از مهمترین نقاط قوت برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن احیای شعائر دینی و مصداق بارز و روشن در احیای این شعائر و نهادینه کردن فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه است .
حجت الاسلام کرمی افزود: قرآن رکن و اساس همه کارها در یک نظام اسلامی است و بازتاب رسانه ای فعالیت های بزرگ فرهنگی مهمچون نمایشگاه بین المللی قرآن می تواند فرهنگ وحی را در جهان اسلام احیاء کند .
رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان قم با بیان این مطلب که باید قرآن در جامعه و در همه بخش ها اصل باشد، ابراز کرد: بیداری اسلامی در منطقه و در جهان مرهون رهبری های امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و تحولات چشمگیری است که بعد از انقلاب اسلامی در ایران اتفاق افتاده است از این رو برجسته کردن این بُعد در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن ضرورت دارد .
وی تاکید کرد: برجسته کردن این بُعد و قرار دادن بخشی با این عنوان موجب تقویت روحیه مردمی می شود که علیه استبداد در کشورهایشان به قیام برخاسته اند و روند انقلاب ها را به سمت پختگی سوق می دهد .
بنابر گزارش، پایگاه اطلاع رسانی نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم حجت الاسلام کرمی ادامه داد: اگر مردم در جهان اسلام به برکات قرآن و آثار مفید اعتقاد به آموزه های آن پی ببرند و بدانند قرآن پشتیبان آنها است، آن وقت قدرت ها در مقابله با آنان ناکام مانده و علاوه بر تقویت بیداری اسلامی رخ داده، بیداری بزرگتری نیز رخ می دهد.
حجت الاسلام کرمی در تشریح این بیداری یادآور شد: بیداری دوم این است که مسلمانان و جوامع اسلامی همه اعمال و برنامه های فردی و اجتماعی خود را مبتنی بر آموزه های قرآن و دین مبین اسلام قرار دهند، چیزی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر تحقق آن تاکید داشته اند.
پایان پیام/
نظر شما