به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی صبح امروز در نشست خبری تشریح برنامه های دفتر برنامه ریزی، آموزش و توسعه مشارکت ها در سال 95 گفت: در سال 90 بعد از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور اتحادیه تشکل های قرآنی طی یک فراخوان برای حفظ قران جلسات پایش برگزار کرد.
وی با بیان اینکه موسسه بیت الاحزان حضرت زهرا (س) پیشگام و پرچمدار طرح راه اندازی مدارس شبانه روزی حفظ قرآن است، خاطرنشان کرد: این طرح ویژگی های خاصی دارد و در صورتی که این مدل حفظ قرآن را توسعه دهیم به چشم انداز مورد نظر خواهیم رسید.
محمدی جامعیت، توده ای و بومی بودن این طرح را یکی از شرایط خاص آن دانست و بیان داشت: به این معنی که افراد مختلف از نقاط مختلف کشور در این طرح می توانند شرکت کنند.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی با اشاره به راندمان بالای این طرح اظهار داشت: با توجه به اینکه این طرح به صورت یکساله انجام می شود و در یک سال حفظ قرآن به سرانجام می رسد می توانیم به راندمان بالایی از تعداد حفاظ در این خصوص برسیم.
وی با اشاره به کیفیت آموزش در این طرح خاطرنشان کرد: در این طرح آموزش های روخوانی، روانخوانی، تفسیر، تدبیر و عترت اسلامی صورت می گیرد، این در حالی است که بحث جریان سازی و مستمر بودن آموزش ها نقطه اساسی در این طرح است.
محمدی با بیان اینکه این طرح به عنوان طرح نمونه و کارآمد انتخاب شده است، تصریح کرد: یکی از خصوصیات این طرح آموزش های اقماری می باشد.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی با بیان اینکه متناسب با شرایط مخاطبان طرح های مختلفی راه اندازی شده است، طرح "رحله" را از جمله این طرح ها دانست و بیان داشت: طرح ملی رحله هم برای اقشاری آغاز به کار کرد که نمیتوانند یک سال خود را به طور کامل در موسسه بیتالأحزان باشند. در طرح رحله در دو ماه چهار جزء از قرآن را شرکتکنندگان میتوانند حفظ کنند که این طرح ویژه دانشآموزان و دانشجویان است.
وی با اشاره به همکاری تمامی دستگاه های قرآنی در برگزاری این طرح گفت: در سال 90 برای تربیت هر نفر جزء 50 هزار تومان نیاز داشتیم که برای 10 میلیون حافظ کل که 300 میلیون نفر جزء می شوند 15 هزار میلیارد تومان هزینه خواهد شد، بنابراین ما سالانه به هزار میلیارد تومان نیاز داریم.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی با بیان اینکه اگر بخواهیم دید سیستمی به آموزش قرآن کریم داشته باشیم باید به فرهنگ حفظ توجه شود، اظهار داشت: در این راستا توجه به آموزش های عمومی و دخالت آموزش و پرورش در این حوزه ضروری به نظر می رسد و اگر نگرش کلی به همه اجزا شود شاهد ارتقای موسسات حفظ قرآن خواهیم بود.
نظر شما