ارائه خدمات رفاهی به رتبه های برتر کنکور در دانشگاه یزد/ اهدای پنج میلیون ریال پژوهانه به دانشجویان برتر

خبرگزاری شبستان: معاون آموزشی و تحصیلاتی تکمیلی دانشگاه یزد با اشاره به تلاش برای ارتقای رتبه علمی دانشگاه گفت: دانشگاه یزد به دانشجویان برتر پنج میلیون ریال پژوهانه اهدا می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، قاسم برید لقمانی، معاون آموزشی و تحصیلاتی تکمیلی دانشگاه یزد شب گذشته (30خرداد) در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: در دوره جدید مسئولیت دانشگاه یزد، قرار گرفتن در جمع ده دانشگاه برتر کشور از مهمترین اهداف بود که برای آن نیز فعالیت های متعددی انجام شده است.

 

وی افزود: دانشگاه برای رسیدن به این هدف حرکت های خوبی انجام داده که در حوزه های دانشجویی، رفاهی و علمی نیز از جمله این اقدامات است.

 

معاون آموزشی و تحصیلاتی تکمیلی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: آیین نامه جذب استعدادهای درخشان از اولین اقدامات در این راستا بود که در استان یزد با توجه به کسب رتبه 21 سال پیاپی در کنکور سراسری به منظور جذب دانشجویان برتر انجام شد.

 

برید لقمانی تصریح کرد: جذب بهترین اساتید علمی از هر منطقه از کشور، ارتقای هرم اعضای هیات علمی، استفاده از اساتید با تجربه استان در خارج از استان و خارج از کشور، به روز بودن اساتید دانشگاهی، تشکیل منظم کلاس ها، ارتقای نرم افزاری دانشگاه،

 

وی افزود: یکی از افتخارات دانشگاه های شهرستان ها دسترسی به استاد است که ما نیز باید این را تقویت کنیم تا بتوانیم در راستای علمی بودن دانشجویان تلاش کنیم.

 

معاون آموزشی و تحصیلاتی تکمیلی دانشگاه یزد گفت: از 438 عضو هیات علمی تعداد 25 رتبه استادی، 95 رتبه دانشیار، 290 ریته استادیار و 28 رتبه مربی داریم که ما باید این را ارتقا دهیم تا رتبه علمی دانشگاه را افزایش دهیم.

 

برید لقمانی بیان کرد: نزدیک به 14 هزار دانشجو در دانشگاه یزد داریم که از این تعداد 9 هزار نفر کارشناسی، سه هزار و 800 نفر کارشناسی ارشد و 750 دانشجو نیز در مقطع دکتری هستند.

 

وی ادامه داد: سیاست وزارت علوم سیاست لوزی است که در مقطع کارشناسی و دکتری متمرکز کرده و کارشناسی ارشد نیز بسط داده شده است.

 

معاون آموزشی و تحصیلاتی تکمیلی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: در حال حاضر در دانشگاه یزد 58 رشته گرایش کارشناسی، یک صد و ۱۲گرایش کارشناسی ارشد و 34 رشته گرایش دکتری دارد.

 

علی اکبر تدین، رئیس مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد گفت: ما اگر دانشگاه را ارتقا ندهیم نباید انتظار داشته باشیم که استان ارتقا پیدا کند.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه ما حتی بین مردم یزد شناخته نشده است و بر اساس پتانسیل ها نیازمند شناساندن است که در این راستا بازدیدها مدارس از دانشگاه، حمایت از برگزاری مسابقات علمی در سطح استان و کشور از جمله این فعالیت ها برای شناخت دانشگاه بود.

 

معاون آموزشی و تحصیلاتی تکمیلی دانشگاه یزد بیان کرد: پرداخت هزینه و کمک تحصیلات به رتبه های برتر دانشجویان بود که به منظور جذب دانشجویان نخبه انجام شد و تا سقف پنج میلیون ریال به صورت پژوهانه به دانشجویان ممتاز اهدا می شود.

 

 

کد خبر 552526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha