محبوبیت در میان مردم یکی از ویژگی های بارز عالمان ربانی است

فرزند ارشد یکی از علمای برجسته استان گیلان، تاکید کرد: یکی از ویژگی های بارز عالمان ربانی و از جمله آیت الله پور جعفر، محبوبیت در میان مردم است.

نجم الدین پورجعفر، فرزند بزرگ مرحوم آیت الله حاج شیخ محمد پور جعفر در رابطه با این عالم برجسته گیلانی، به خبرنگار شبستان گفت: ایشان در سال 1303 در روستای چلیکدان از توابع بخش لشت نشاء شهرستان رشت دیده به جهان گشود.

وی با بیان اینکه آیت الله پور جعفر در سال 1320 به لشت نشاء عزیمت و در درس آیت الله شیخ حسین قوچانی شرکت کرد، ادامه داد: پس از پنج ماه از این مدت وارد شهرستان رشت شد و در دروس آیات عظام شیخ مهدی لاکانی، شیخ صادق کاظمی، شیخ رفیع خورگامی، سید حسن بحرالعلوم، سید مهدی رودباری و آیت الله سید محمود ضیابری مقدمات را فرا گرفتند.

پورجعفر بیان کرد: آیت الله پور جعفر در سال 1329 وارد شهر قم شدند و در دروس آیات عظام امام خمینی(ره)، منتظری، مشکینی، موسوی اردبیلی، مجاهدی تبریزی، سید محمدرضا گلپایگانی، سید مرتضی لنگروی و سید شهاب الدین مرعشی نجفی و علامه طباطبایی و آیات الله مطهری تلمذ کردند.

وی با اشاره به اینکه آیت الله پورجعفر، سال های زیادی در درس آیت الله بروجردی نیز شرکت داشتند، افزود: ایشان از آیت الله نجفی عراقی اجازه اجتهاد داشتند.

فرزند این عالم ربانی، با یادآور شدن اینکه آیت الله پور جعفر در سال 1341 راهی گیلان شدند و تا سال 1357 در حوزه علمیه مهدویه شهرستان رشت به تدریس مشغول بودند، ادامه داد: ایشان همزمان به عنوان امام جماعت در 2 مسجد امام حسن مجتبی(ع) بیش از 40 سال و در مسجد امام موسی بن جعفر بیش از 45 حضور داشتند.

پورجعفر خاطرنشان کرد: آیت الله پور جعفر اجازاتی از آیات عظام سید محسن حکیم، سید ابوالقاسم خویی، شاهرودی، سید شهاب الدین مرعشی نجفی، آیت الله شیرازی، آیت الله سید محمد رضا گلپایگانی، عراقی و آیت الله بهجت در امور حسبیه داشتند.


وی با بیان اینکه یکی از ویژگی های بارز عالمان ربانی و از جمله آیت الله پور جعفر محبوبیت در میان مردم است، افزود: شرکت گسترده علما و روحانیان، مسئولان و مردم در تشیع جنازه و مراسم سوم ایشان نشان دهنده جایگاه علمی و معنوی ایشان در استان می باشد.

 پورجعفر با بیان اینکه آیت الله پور جعفر از خود آثاری را به صورت خطی باقی گذاشته اند که به دلیل مشکلاتی هنوز چاپ نشده است، تصریح کرد: از جمله آثار این عالم ربانی کتاب راهنمای بهشت می باشد که هم اکنون در دست تدوین می باشد.


وی توجه بسیار زیاد آیت الله پور جعفر به امر نماز تا آخرین لحظات زندگی و در زندگی عملی ایشان را از جمله سجایای اخلاقی ایشان در زمان حیات عنوان کرد.

گفتنی است، آیت الله پور جعفر 25 شعبان سال 1432 هجری قمری، مصادف با 5 مرداد 1390 در بیمارستان آریا در سن 86 سالگی دارفانی را وداع گفتند.
 

پایان پیام/

کد خبر 56492

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha