بازگشت به آموزه های قرآنی، بازگشت به سرچشمه واقعی عقلانیت است

بنیادی با تاکید بر اهمیت آموزه های قرآن و با ابراز تاسف از دور ماندن نسل جوان از قرآن تصریح کرد: بازگشت به آموزه های قرآن تحجر نیست، بازگشت به سرچشمه واقعی عقلانیت است.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمد بنیادی، مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآنی و مدیر کل ستاد قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش با شرکت در مراسم افتتاحیه بخش آموزش نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن از اهمیت بازگشت به آموزه های قرآن سخن گفت.
 

بنیادی گفت: در بخش آموزش نمایشگاه امسال حدود 142 برنامه قرآنی بر عهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است که امیدواریم به نحو احسن از عهده آن برآییم.


وی در آغاز سخنان خویش ویژگی های پیامبر اسلام را بر شمرد و افزود: پیامبر تنها کسی بود که تحمل بار سنگین قرآنی را داشت.
 

این استاد قرآن ادامه داد: انس مداوم پیامبر اسلام با خداوند و چهل سال انتظار، تنها مقدمه برای جاری شدن چشمه قرآن بر قلب این مرد بزرگ بود.


وی از ناشناخته بودن حقایق انسان ساز قرآنی خبر داد و اظهار کرد: به برکت حقایق قرآنی بود که پیامبر اسلام دارای انشراح صدر شد و با روح لاحدّ خویش حقایق نامحدود الهی را در خود جمع کرد.
 

بنیادی به داستان حضرت آدم(ع) و شیوع تلقین علوم توسط خداوند بر ایشان اشاره کرد و گفت: پیامبر اسلام خود توان جاری شدن اقرا باسم ربک خلق کسب کرد و خود توانست علوم نامحدود الهی را در سینه جای دهد.
 

مدیر کل ستاد قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش دنیای امروز را دنیای اهمیت دادن به علم توصیف کرد و خاطر نشان کرد: مهمتر از علم باور به آن علم است و پیامبر مکرم اسلام با اعتقاد راستین به علوم الهی توانست از انسانی زمینی موجودی الهی و آسمانی پدید آورد.


وی ادامه داد: انباشته های علمی و دانسته های بشری حرف اول آخر را در سعادت بشر نمی زنند بلکه این قلب سلیم و تابع عقل است که می تواند روح را از قالب جسم خاکی بیرون آورد.
 

بنیادی تاکید کرد: بازگشت به باورهای قرآنی تحجر نیست بلکه بازگشت به سرچشمه عقل و سیراب شدن از چشمه عقلانیت است.


وی اضافه کرد: ما معتقدیم پیامبر اسلام خاتم انبیاء و ناسخ ادیان گذشته بوده اند و آموزه های ایشان آموزه های ابدی سعادت و کمال انسان هستند بنابراین بازگشت به آموزه های قرآنی و نبوی هرگز تحجر و بازگشت به آموزه گذشتگان نیست.


مشاور آموزش و پرورش در امور قرآنی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش آموزش و پرورش در تربیت انسان های واقعی و خردورز اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش باید عقل های آماده کند تا شرایط برای جاری شدن حقیقت بر ذهن انسان ها فراهم آید.
 

بنیادی با بیان اینکه ماه رمضان ماه لذیذ معنوی است اظهار کرد: در این ماه لذت های مادی طعم خویش از دست می دهند و جای خویش را لذایذ معنوی می دهند.


وی لیالی قدر را فرصتی برای واکسینه شدن در برابر انحرافات اخلاقی و عقلانی دانست و اضافه کرد: پیامبر اسلام با تاکید بر تلاوت قرآن در ماه رمضان نشان داد که قرآن تنها مانع انحرف اخلاقی و عقلانی بشریت است.
 

مدیر کل ستاد قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش بزرگترین وزارتخانه جمهوری اسلامی است، تاکید کرد: بزرگترین و خطیرترین وظیفه در راستای پرورش جامعه اسلامی بر عهده آموزش و پرورش است.


وی ایجاد 50 هزار مدرسه قرآنی را از اهداف آموزش و پرورش معرفی کرد و گفت: اکنون با راه اندازی ده هزار مدرسه قرآنی در کشور و 600 مدرسه قرآنی در خارج از ایران گام های رسیدن به چشم انداز 50 هزار مدرسه قرآنی برداشته شده است.
 

شایان ذکر است مراسم افتتاحیه بخش آموزش نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن در سالن نشست های این نمایشگاه و با حضور دکتر لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت برگزار شد.
پایان پیام/
 

کد خبر 56974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha