احمد امیرآبادی عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه شبستان در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در رابطه با ایرادات و مشکلات اجرایی شدن بانکداری اسلامی در کشور و پیش نویس لایحه ای که دولت در این زمینه به مجلس ارایه داده است به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: آن چیزی که در حال حاضر تحت عنوان بانکداری در کشور ما اجرایی می شود رنگ و بوی اسلامی ندارد، قراردادهای سوری فاکتورهای سوری و بهره های مرکب که در هیچ کشور غیراسلامی نیز پیدا نمی شود.
وی اظهار داشت: ما باید این مسایل را در مجلس به عنوان نهاد قانونگذاری حل کنیم متاسفانه در انتهای مجلس نهم تمام این زحمات دو ساله ای که کشیده شده بود در زمینه بانکداری اسلامی هوا شد و دیدیم طرح بسیار جامع و کاملی که در رابطه با بانکداری اسلامی آمده بود چون بانک مرکزی مخالف بود در صحن مجلس رای آورد و در کمیسیون اقتصادی مجلس نهم به دلیل آبستراکسیون اعضاء تعیین تکلیف نشد.
امیرآبادی خاطرنشان کرد: قطعاً باید در بحث شورای پول و اعتبار تغییراتی ایجاد شود و از مراکز حوزوی و دانشگاهی ما نیز باید حتماً در تصمیم گیریها استفاده شود و تصمیم گیریها فقط منوط به دولتمردان نباشد بلکه بخش خصوصی نیز باید نقش داشته باشد.
این عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای بخش خصوصی و همچنین اتاقها در تصمیم گیریها استفاده شود گفت: در واقع تصمیماتی که گرفته می شود باید تصمیماتی باشد که شورای پول و اعتبار در قبال آنها نیز پاسخگو باشد متاسفانه شورای پول و اعتبار در این زمینه پاسخگو نیستم. ما الان اگر بخواهیم به عنوان نمایندگان مجلس بحثی را از شورای پول و اعتبار پیگیری کنیم نمی دانیم از چه کسی باید پیگیری کنیم و همین باعث مشکلاتی شده است و قطعا باید در اصلاح قانون بانکداری این اشکالات و ایرادات رفت شود.
نظر شما