رسالت نبوی موضوعی جهانشمول/ پیامبر مامور تعلیم اصول اخلاقی جهانی بود

خبرگزاری شبستان: عضو مجلس خبرگان رهبری هدف بعثت پیامبر اکرم را نشر رحمت الهی در دنیا دانست و گفت: پیامبر مامور تعلیم اصول اخلاقی جهانی بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آیت الله رضا رمضانی گیلانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در مراسم سالروز ولادت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) که امشب(26 آذر) در بقعه خواهر امام رشت برگزار شد، با اشاره به ضرورت یادگیری سیره و سبک زندگی ائمه معصومین گفت: مسیر واحدی که مقام عصمت در سبک زندگی ارائه کرده برای رسیدن به سعادت مهم است.

 

 وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) با مدیریت اخلاقی مبتنی بر آموزه‌های دینی خود تاثیر عمیقی بر دنیای آن زمان گذاشت، گفت: پیامبر برای نشر رحمت الهی در دنیا مبعوث شد و این رسالت منحصر به زمان و یا مشمول عده‌ای خاص نبوده و نیست.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، رسالت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) را یک امر جهانی توصیف کرد و گفت: کتاب پیامبر اسلام که معجزه ایشان هم هست، تنها یک معجزه فعلی و مربوط به زمان خود نیست بلکه در همه اعصار ماهیت معجزه دارد.

 

 وی افزود: در جوامع بشری و حتی اسلامی نسبت به معرفی پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) و قرآن کریم بی مهری و جفا شده است.

 

رمضانی گیلانی اذعان کرد: اگر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) به درستی به جامعه بشری معرفی می‌شد آنچه داشتیم بسیار بهتر بود.

 

 وی پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) را نماد ادب نسبت به خود، خدا و خلق دانست و گفت: انسانی در تاریخ ظهور پیدا کرده که تحت تاثیر تربیت مستقیم خداوند سبحان، ادب او کمال یافته و صاحب خلق عظیم شده است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، همواره در فکر هدایت مردم بودن، سخن گفتن در حد نیاز، تحسین کار نیک و تقبیح کار ناپسند را بخش‌هایی از سیره پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) برشمرد و افزود: پیامبر مظهر رحمت الله واسعه است.

 

وی یادآور شد: پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) می‌خواهد قانون طلایی اخلاق بشر یعنی مکارم اخلاق را آموزش دهد تا مردم براساس رحمت الهی رابطه درستی با هم داشته باشند.

 

رمضانی، تصحیح رابطه بشر با خود، خدا، مردم و محیط زیست را از کارهای مهم پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) دانست و گفت: پیامبر مامور تعلیم اصول اخلاقی جهانی بوده که از جمله این اصول میزان قرار دادن نفس بین خودو دیگران، دستگیری از مردم، ترویجصفا و صمیمیت بین مردم بوده است.

 

 وی عقلانیت، بردباری، معنویت، عدالت، صبر و وفاداری از از اصول تربیتی پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) خاند و خاطرنشان کرد: اگر این اصول در خود و خانواده احیا شود هر مسلمان سفیری می‌شود تا اخلاق و سیره پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) را در جهان به نمایش بگذارد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، درباره اصول سلبی در تربیت اخلاقی مورد نظر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) اظهار داشت: مکرو حیله و خیانت، نگاه ماکیاولی به مردم داشتن، تجاوز و تعدی، ظلم پذیری، قدرت طلبی و اعمال زور از نبایدهایی است که در مکتب تربیتی پیامبر وجود ندارد.

 

 وی با بیان اینکه قدرت در نظام اسلامی ابزار است و هدف نیست، اعلام کرد: برخی در دنیای اسلام قدرت را هدف قرار داده و برای رسیدن به آن از هیچ جنایتی فروگذار نیستند.

 

رمضانی گیلانی خاطرنشان ساخت: اصل ارعاب و وحشت آفرینی از دیگر اصولی است که در مکتب پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) جایی ندارد، عده‌ای که در دنیای اسلام به نام اسلام جنایت می‌کنند با هیچ جزئی از سیره پیامبر و آیاتی از آیات قرآن کریم سازگار نیست.

 

 وی داعش را توطئه استکبار خواند و گفت: تفکر تکفیری جهادی، ابزار استکبار برای ایجاد ارعاب در دنیای اسلام است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: داعش تهدید جدی برای دنیا اسلام است که دنیای استکبار دارد آن را مدیریت می‌کند.

 

وی توان هسته‌ای ایران را یک موضوع برای ترویج ارعاب و وحشت در دنیای اسلام از سوی استکبار معرفی و اظهار کرد: استکبار جهانی می‌داند که ما از دانش هسته‌ای برای ساخت سلاح استفاده نمی‌کنیم اما برای نابودی کشور و نظام جمهوری اسلامی، ارعاب از ایران را در دنیا ترویج می‌کند.

 

رمضانی گیلانی تاکید کرد: آمریکا دشمن ماست و هیچگاه نمی‌تواند رشد و تعالی ایران را ببیند و تنها به براندازی نظام ما راضی می‌شود.

 

 وی با بیان اینکه در برجام امتیازات سنگینی به طرف غربی دادیم و باید مراقبت‌های لازم را برای جلوگیری از نفوذ دشمن را داشته باشیم، گفت: شروط 9 گانه رهبر معظم انقلاب در پذیرش برجام باید مو به مو محقق شود.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: نظام ما به عزتی دست یافته که ظلم را از هیچ ناحیه ای نمی‌پذیرد.

کد خبر 594644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha