حجت الاسلام مراد یوسفی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری چهارمحال و بختیاری امروز (۱۴ بهمن) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد گفت: ۲۳۲ باب کانون روستایی و عشایری در استان فعالیت دارند که ۵۷ درصد کل کانون های فرهنگی هنری استان را تشکیل می دهند.
وی در ادامه بابیان اینکه شناسایی ظرفیت های موجود در رشته های مختلف هنری، فرهنگی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستایی استان صورت گرفته است افزود: تشکیل بانک اطلاعاتی نخبگان فرهنگی و هنری روستائیان و تکمیل شناسنامه فرهنگی روستا ویژه روستا های که کانون فرهنگی هنری دارند از ظرفیت های موجود در رشته های مختلف هنری، فرهنگی در کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستایی استان است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری برگزاری جشنواره سرود روستایی رضوی را گام مهمی در جهت ترویج فرهنگ رضوی بویژه برای کانون های روستایی عنوان کرد.
حجت الاسلام یوسفی در ادامه ابراز کرد: قرار دادن آثار برگزیده هر دوره جهت استفاده سایر کانون ها و اعزام سه گروه برتر کشوری به همراه سرپرست و کارشناسان استان ها به مشهد مقدس جهت تشویق به ترویج فرهنگ رضوی کمک می کند.
وی با اشاره به اینکه جشنواره سرود رضوی به همت استان های میزبان در ادوار گذشته به نحوه مطلوبی برگزار شده است ابراز کرد: اگر آیین نامه ای جشنواره سرود رضوی از ابتدای سال تنظیم و در اختیار استان ها قرار گیرد این امکان را می دهد که کانون های روستایی دارای گروه سرود شناسایی و با برگزاری دوره های آموزشی در سطح استان با آمادگی کامل در جشنواره سرود رضوی شرکت کنند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری برگزاری جشنواره سرود رضوی باعث می شود استعداد های نهفته ای که در کانون های روستایی در زمینه های فرهنگی و هنری وجود دارد شایانی شود و در جهت بروز و ظهور این استعداد ها عدالت برنامه ایی در سطح کانون ها ایجاد می شود.
نظر شما